2777
2789

یکی از خانمای فامیل بخاطر مریضیه بچش میرفته پیش دعانویس دو سه بار مادرشوهرمو دیده..سپرده هم به کسی نگین که خیلی تو کار دعاست😐😐الان یادم میاد میبینم دو شب بخاطر بیخوابی بچم پیشم بود بچم که تا هفت صبح بیدار بود یک شب خوابید تا ده صبح..من تو خواب و گیجیش بهش شیر میداد حتی نگران شدم چرا بیدار نمیشه با وجود اینکه هر دو ساعت شیر میدادم یا اینکه هر چی از دهنش درمیاد میگه با تیکه ولی من زبونم قفل میشه جلوش…شوهرم یه وقتایی کلا باهام بد مبشه میگم چته باهام حرف بزن میگه نمیدونم..اینم بگم مادرشوهرم چون بخاطر تیکه ها و چرت و پرتایی که بهم گفته باهاش صمیمی نمیشم باهام لجه شدیداااا…خودش هم میگه من اگر از کسی دلم بشکنه سرش میاد.واقعا هم همینه…یه ادم دروغگو و خونه خراب کن ولی نماز اول وقت و همششش اهل قران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونتون عن سگ دود کن! 

سوره ی بقره بذار با صدای بلند تو خونت پخش شه هروز بذار پخش شه 

و اینکه هر روز دم اذان عصر! اسپند دود کن تو خونت صلوات بفرست! 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

طرف کاربلد نبوده حتمن😂😑

همسایه واحد کناریمون دعا نویسه خانومه حالا من از اون نگرفتم ولی اون خانومه صبح تا شب صدای دعواش با شوهرش میاد خود خانومه کنار شوهر دوست پ..سر داره خب اگه با دعا مشکلات حل میشد این زنه اول واسه خودش کاری میکرد

همسایه واحد کناریمون دعا نویسه خانومه حالا من از اون نگرفتم ولی اون خانومه صبح تا شب صدای دعواش با ش ...

میگن دعا نویس نمیتونه واسه خود۰ش بنوبسه

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  
همسایه واحد کناریمون دعا نویسه خانومه حالا من از اون نگرفتم ولی اون خانومه صبح تا شب صدای دعواش با ش ...

قطعن 

ولی ی سری افراد *پاک* هستن ک اگ برات از خدا چیری بخوان مث دعای سلامتی چمیدونم رزق و روزی(نه دعای جدایی و طلاق و مرگ) امکانش هست اجابت بشه

چون شنیدم میگت اگر ی زبون دیگ از خدا چیزی رو ک میخای برات دعا کنه هم خیلی موثره 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.