2777
2789
عنوان

چطور میشه🫠

142 بازدید | 13 پست

واقعا چطوری میشه بعضیا حسودی میکنن 

یا برای کسی که زندگیش خوشبخت بوده خراب میشه خوشحال میشن 

یا یا یا ..

همه مث هم نیسن 

من خودم وقتی زوج هارو میبینم که باهم خوشبختن یا صحنه های قشنگی ازشون میبینم دست تو دست هم 

ذوق زده میشم انقد خوشحال میشم حس خوبی میگیرم🥲

با اینکه خودم تو عشق شکست خوردم 

قلبم له شده 

و دیگ مث قبل نمیشم 

اما این باعث نشده قلبم کوچیک شه 🥲 نمیتونم درک کنم که بعضی انسان ها ناراحت میشن خوشبختیه کسیو میبینن

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من از اون خوشم میاد ولی اون عین چیش نیست از کنارم میگذره

خبر داره از حست؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ولی پسری که دوست داشته باشه خودش میاد سمتت

اره 

ولی دونستن شرطه 

نمیگم برو بهش بگو 

ولی با رفتارت باید بفهمه 

من خودم اینجوری عاشق شدم 

دیدم طرف مقابلم منو دوس داره 

از رفتاراش فهمیدم 

کم کم خودمم عاشق شدم

حق:> 

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

چه رفتار هایی نشون میداد

همیشه ازم تعریف میکرد

مثلا بهم میگف موهاتو بالا ببند میبستم همش میگف خیلی خوشگلی 

عکسامو نگاه میکرد 

یه بار ازم اجازه گرف عکسمو داشته باشه 

حرکتامو بهم میگف میگف عاشق بعضی حرکتامه 

همه کار برام انجام میداد دوس داشت برام کاری انجام بده خوشحالم کنه 

منم همینم با اینکه دلم شکسته بقیه رو میبینم که خوبن امیدوار میششم به زندگی

خیلی خوبه🥲

خیلی خوبه. دلم میخاد منم مثل اونا باشم ولی خب نشد. برای اونا خوشحالم

امروز تو جاده بودیم 

هوا خوب بود دونفر کنار جاده نشسته بودن زن و شوهر 

سرشونو گذاشته بودن رو شونه هم 

انقد حس خوبی گرفتم 🥲

عزیزم چه رمانتیک. الهی هم زوج ها همیشه عاشق هم بمونن

آمین