2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیشده عزیزم

شاید اگه بگم به خاطر کنکور مثل مامانم منو محکوم کنی که احقم و الان هیچ اتفاقی نیفتاده 

اما نتیجه ی زندگی من بود 

از وقتی یادم میاد با تمام وجودم درس خوندن 

هیچ وقت فرصت نداشتم به چیز دیگه ای فکر کنم حتی 

خیلی از چیزایی که دوست داشتم کارایی که دوست داشتم حتی مامانم نمی دونست 

مثلا نمی دونستم به من آرایش گری علاقه داره چون من هرگز به هیچ چیز به جز درس فک نکرده بودم و مامانم فک می کرد این تنها موضوع مورد علاقه منه 

با از وقتی کنکور دادم خیلی تیپ می زنم 

مامانم فک می کنه جو زده شدم 

در حالی که من همیشه دوست داشتم این طوری بگردم 

اما این قدر ذهنم درگیر درس بود که توان فکر کردن به آین رو نداشتم که چه رنگی با چه رنگ دیگه ست میشه 

خیلی از اخلاق های منو دیگران نمی دونن حتی مادرم چون من وقت فکر کردن به اونا رو نداشتم 

سال دهم پانیک شدم از شدت استرس 

عصب بینایی ام ملتهب شد و یک هفته دنیام سیاه بود و......

چرا

شاید اگه بگم به خاطر کنکور مثل مامانم منو محکوم کنی که احقم و الان هیچ اتفاقی نیفتاده 

اما نتیجه ی زندگی من بود 

از وقتی یادم میاد با تمام وجودم درس خوندن 

هیچ وقت فرصت نداشتم به چیز دیگه ای فکر کنم حتی 

خیلی از چیزایی که دوست داشتم کارایی که دوست داشتم حتی مامانم نمی دونست 

مثلا نمی دونستم به من آرایش گری علاقه داره چون من هرگز به هیچ چیز به جز درس فک نکرده بودم و مامانم فک می کرد این تنها موضوع مورد علاقه منه 

با از وقتی کنکور دادم خیلی تیپ می زنم 

مامانم فک می کنه جو زده شدم 

در حالی که من همیشه دوست داشتم این طوری بگردم 

اما این قدر ذهنم درگیر درس بود که توان فکر کردن به آین رو نداشتم که چه رنگی با چه رنگ دیگه ست میشه 

خیلی از اخلاق های منو دیگران نمی دونن حتی مادرم چون من وقت فکر کردن به اونا رو نداشتم 

سال دهم پانیک شدم از شدت استرس 

عصب بینایی ام ملتهب شد و یک هفته دنیام سیاه بود و

شاید اگه بگم به خاطر کنکور مثل مامانم منو محکوم کنی که احقم و الان هیچ اتفاقی نیفتاده اما نتیجه ی زن ...

مگه شرط زندگی داشتن و آرامش و خوشبختی و شاد بودن نیست؟

الان تو بخاطر کنکور انقد حالتو بد میکنی؟؟؟؟؟

یعنی کنکور قبول نشی بدبخت میشی؟

انشاالله قبول شی ولی اگ معلمی و دکتری و اینا چیزا قبول نشدی ولش کن فقط بخاطر مدرک بخون بعل برو دنبال شغل مورد علاقت 

منم موقع خودش هیچ استرس نکشیدم رفتم الکی کنکور دادم اومدم چون از بچگی علاقم به کارای هنری و آرایشگری بود

مگه شرط زندگی داشتن و آرامش و خوشبختی و شاد بودن نیست؟الان تو بخاطر کنکور انقد حالتو بد میکنی؟؟؟؟؟یع ...

من علاقم به درس خوندن بود 

استعدامم بود 

اما نشد 

دندون می خواستم نشد که بشه 

فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدم اما نمی دونم مصاحبه قبول بشم یا نه 

رتبه ام شاید 20 هزار بشه 🥲

من علاقم به درس خوندن بود استعدامم بود اما نشد دندون می خواستم نشد که بشه فرهنگیان دعوت به مصاحبه شد ...

انشاالله قبول بشی

دندون خوبه ولی من قبول میشدمم نمی‌رفتم..۷ سال سختی بکشی درس بخونی بعد صبح تا شب سرپا دندون درست کنی ...خیلی از دندون پزشکارو دیدم ک یکیش دوستم بود از وقتی دندون پزشک شده بودم میگفت ۱۱ کیلو کم کرد از استرس و کار

سختی خودشو داره ولی می ارزه 

بازم خودتو ناراحت نکن 

بسپارش ب خدا🤲

چندسالته؟

شاید اگه بگم به خاطر کنکور مثل مامانم منو محکوم کنی که احقم و الان هیچ اتفاقی نیفتاده اما نتیجه ی زن ...

نه عزیزم محکومت نمیکنم،چون دقیقا خودم تو شرایط تو بودم کاملا درکت میکنم..منم ازبچگی همه رویا وخیالم درس بوده و درس..دوسال پیشم کنکور دادم وشکر خدا چیزی ک میخواستم قبول شدم..اما عزیزدل شما همه تلاشتو کردی کنکورم دادی حالا باید منتظر بمونی ک چی میشه،اگه ی درصدم نشد دوباره کنکور بده هیچ اشکالی نداره این زندگی توعه هرجوری ک میخوای جلو ببرش..این یکی دوماهم خوب از تعطیلاتت استفاده کن..ب خودت ایمان داشته باش

نه عزیزم محکومت نمیکنم،چون دقیقا خودم تو شرایط تو بودم کاملا درکت میکنم..منم ازبچگی همه رویا وخیالم ...

چه رشته ای قبول شدید ؟ 

ولی من اون چیزی که می خواستم قبول نمیشم  😢

سال دومم بود که کنکور دادم .

سال بعدم معدل یازدهمم تاثیر داره 

مال ما نهایی نبود یازدهم 

اصلا نمی دونم باید چی کار کنم 

انشاالله قبول بشیدندون خوبه ولی من قبول میشدمم نمی‌رفتم..۷ سال سختی بکشی درس بخونی بعد صبح تا شب سرپ ...

20 سال 

مامانم میگه دندون پزشکی هم زحمت درس خواندن داره هم زحمت کار کردن 😂