2777
2789

منم میخوام ی قرص دیگه بگیرم از اونجا

میشه گرفت؟؟

اسم قرص همه جا یکی هس؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

قرص سبزا که بوی علف میدن رو بگیر حتما عالیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بیخیال قرص بابا اونا خیلی به دارو های کدیئن دار حساسن ،میگیرن اسیر  میشی تو مملکت غریب 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برای چی هست

پرواز به کهکشان های دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یبار از هلال احمر عراق پماد عرق سوز میخاستم اروم گفتم عرق سوز مرده بلند بلند داد میزد یه پماد عرق سوز بدین به این خانم😁😁

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

بیخیال قرص بابا اونا خیلی به دارو های کدیئن دار حساسن ،میگیرن اسیر میشی تو مملکت غریب

دیکلوفناک چی؟؟ چطور نبرم؟ اون نباشه نمیتونم با درد راه برم ک

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
پرواز به کهکشان های دیگه

ینی چییی

دیکلوفناک چی؟؟ چطور نبرم؟ اون نباشه نمیتونم با درد راه برم ک

اصلا مسکن کدئین دار نبر اونجا اسیر میشی یا باید بریزی دور یا هم با خودت نسخه دکتر ببری دردسر داره 

برو اونور مرز شاید چادرای حلال احمر و اینا داشتن دادن بهت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اصلا مسکن کدئین دار نبر اونجا اسیر میشی یا باید بریزی دور یا هم با خودت نسخه دکتر ببری دردسر داره بر ...

نمیشه ی جا قایم کنم؟؟؟

واقعا لازم دارم نمیتونم ریسک کنم برم بینم نیس

نمیشه ی جا قایم کنم؟؟؟واقعا لازم دارم نمیتونم ریسک کنم برم بینم نیس

نمیدونم ولی لب مرز جرمه پیدا کنن میبرنت 

این همه زیر نویس میکنن ندیدی میگن اصلا نبرید قرص کدئین دار ...

برو لب مرز شاید اونجا یه چاره ای برات اندیشیدن 

نمیدونم ولی لب مرز جرمه پیدا کنن میبرنت این همه زیر نویس میکنن ندیدی میگن اصلا نبرید قرص کدئین دار . ...

دیکلوفناک کدئین داره؟

دیکلوفناک کدئین داره؟

من سرچ کردم الان یه جا نوشته یه سریاش داره یه جا نوشته نداره 

باز از داروخونه بپرس ، ایشالله که نداره 

حقیقت من چون خودم میترسم گفتم بهت بگم 

خدایی نکرده دچار مشکل نشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز