2777
2789
عنوان

کانال جواب آزمون های قلم چی

1679 بازدید | 13 پست

توروخدا کسی کانالشو داره این هفته نتونستم درس بخونم فقط برای فردا میخوام اگه درصدام بد بشه مشاورم میکشه منو توروخدا چیزی نگید خودم‌میدونم کارم درست نیست ولی فقط برای فردا جوابارو میخوام اگه کانالی تو تلگرام میشناسین معرفی کنید خواهشا

ندارم والا ولی به نظرن واقعیتو به مشااورت بگو

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو سرجلسه ولی فیک جواب نده بذار بد شی که دعوات کنه که هفته بعد خوب بخونی اگه الان جواب فیک بدی هفته ...

نه بخدا هیچ وقت دنبال جوابا نبودم فقط برای فردا میخوام آخه وگرنه مشاورم خیلی بهم گیر میده همش سرکوفت میزنه

قبول نمیکنه خیلی سختگیره حوصله سرکوفتاشو ندارم

یبار مزش بره زیر دندونت دیگه ولش نمیکنی بیخیالش شو اگه ایندت برات مهمه

ضمننا بخدا من ندارم وگرنه میدادم بهت

تلگرام سرچ کن بالا میاره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

اشکال نداره بزا یه بار بکشتت اگه عادت کنی همه رو از رو کلید میزنی نکن با این کار فقط خودت ضرر میکنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلی تو تلگرام گشتم ولی دیر میزارن

ازمونو انلاین بده‌

نهایت تا ۹ میزارن‌

اشکال نداره بزا یه بار بکشتت اگه عادت کنی همه رو از رو کلید میزنی نکن با این کار فقط خودت ضرر میکنی

آخه خیلی سخته وقتی میگه به حرفام گوش نمیدی دیگه اصلا ادامه نمیدی الان رقیبات ۲۴ ساعته دارن درس میخونن تو چئکار میکنی نمیدونم جی و چی اگه درصدامم بد بشع به مامان و بابام زنگ میزنه از اون طرفم سرکوفت میزنن بهم 

آخه خیلی سخته وقتی میگه به حرفام گوش نمیدی دیگه اصلا ادامه نمیدی الان رقیبات ۲۴ ساعته دارن درس میخون ...

بگو مشاور کرمو منو با خودم مقایسه کن نه بچه های مردم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه انلاین بدم مشاور نمیبینه نه؟یعنی رو کارنامه نمینویسه آزمون آنلاین دادم

نه نمینویسه 

بگو مشاور کرمو منو با خودم مقایسه کن نه بچه های مردم

نمیدونم والا این چه مشاوریه همه انگیزمو نابود کرده فقط چون فامیله مامانم نمیذاره باهاش ادامه ندم همه چیزم به مامانم میگه 

2790
2778
2791
2779
2792