2777
2789
عنوان

داداشم ماشینشو بهم نفروخت

500 بازدید | 36 پست

ماشینش سورن پلاس پیامک واریز وجه اومد که پولش واریز کنند اینا هم چون وام ازدواجشون در نیومده هنوز نمیتونن پول رو بدن منم گفتم بهش پس بدش ب من ماشینو پولشو خودم میدم نصفش طلا میفروشم نصفش پول نقد میدم قبول نکرد چون نمی‌خواست بهم بده گفت طلاهات نفروش حیفه گرون تر میشه ضرر می‌کنی فلان در صورتی من الان ماشین لازمم مجبورم حالا کوئیک ثبت نام کنم 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

درک

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

صد درصد نظر زن داداشته🤣

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنش دوس نداره شاید

چشمش بهش بوده نخواسته دست تو باشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

وا خب خودش ماشین میخواد،شاید میخواد واسه خودشون نگهش داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
صد درصد نظر زن داداشته🤣

خودمم همین حس رو میکنم خب مستقیم می‌گفت نمی‌دم بهت آخه قبلش زنگش زدم گفتم پول رو خودم میدم بیا بریم دفتر خونه انتقالی ب من بده اون لحظه هیچی نگفت بعد اومد خونمون گفت ن اینجوریه فلانه منم گفتم باشه اشکال نداره کوئیک ثبت نام میکنم

داداشت راه زندگی رو بلده خوب میدونه به فامیل نباید هیچی بفروشه 

همیشه میگم به فامیل نباید هیچی فروخت یا خرید البته ببخشید کلی گفتم

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

منم هیچ وقت طلا یا غیره بخوام بفروشم به آشنا نمیدم چون دلم میخواد بره پیش غریبه ک دیگه نبینمش

خب حواله ماشین رو هم میخواد ب آشنا بفروشه یعنی ماشین هم بیاد میبینه