2777
2789
عنوان

داداشم ماشینشو بهم نفروخت

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 36 پست
داداشت راه زندگی رو بلده خوب میدونه به فامیل نباید هیچی بفروشه همیشه میگم به فامیل نباید هیچی فروخت ...

ببخشید چه ربطی داره این ماشین صفره از کارخونه میاد داداشش مسئولیتی در قبالش نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم همین حس رو میکنم خب مستقیم می‌گفت نمی‌دم بهت آخه قبلش زنگش زدم گفتم پول رو خودم میدم بیا بریم ...

نمیخواسته جوری بگه که ناراحتی پیش بیاد دیگه. این مدلی گفته که نگران طلاهاته که دیگه ناراحتم نشی

بنظرم خوب کرد ندادهم اینکه ماشین ارزون میشههم اینکه توی معمله ی خانوادگی حرف درمیاد

خودشون وامش در اومد میخرن دیگه اینم میخواد بده ب شوهر دختر داییم من الان ماشین نیاز داشتم حالا مجبوری باید کوئیک ثبت نام کنم 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

وا خب خودش ماشین میخواد،شاید میخواد واسه خودشون نگهش داره

نمی‌خواد میخواد بفروشتش اونم ب شوهر دختر داییم اما ب خواهر خودش نمی‌ده من خب ب خودشم میدادم سوار بشه 

شاید چون خودش نتونسته بخره چشم دیدن اینکه اون‌ماشین‌مال تو باشه نداشتن خودش و خانمش

آدمی نبودم بهشون ندم هروقت لازم داشتن برمیداشتن اینا وامشون در اومد میرن میخرن

داداشت راه زندگی رو بلده خوب میدونه به فامیل نباید هیچی بفروشه همیشه میگم به فامیل نباید هیچی فروخت ...

میخواد بده ب شوهر دختر داییم ولی اگه ب من میداد ب خودشم میدادم سوار بشه من الان لازم داشتم ماشینو

آدمی نبودم بهشون ندم هروقت لازم داشتن برمیداشتن اینا وامشون در اومد میرن میخرن

اشکال نداره هر اتفاقی میفته باید بگی خیره هرچی هم که باب میل ما نباشه اون اتفاق

شما حواله رو ازش ۱۰۰ ۲۰۰میخریدی؟یا فقط پول ماشین و میدی؟

حواله اش اینقدر نیست ۷۰یا۸۰ تومن بیشتر نمی ارزه خودشم قیمت کرده بهش میدادم 

بعد اگه این ماشین با گواهینامه گرفتن ک‌۱۰۰تا۲۰۰ تومن ارزونتره اگه به غریبه بفروشی به عنوان امتیاز یه ...

اینقدر قیمتش نیس متاسفانه غریبه ها پرسیدن گفتن۶۰ از آشنا پرسیدن ۷۰و۸۰ تومنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792