بچه ها من پوستم سفیده و ده روز سرکار تو آفتاب بودم و ضده آفتاب هم نزده بودم . الان آفتاب صورتمو سوزنده صورتم قرمز شده و خیلی بد شده. مبخام زود تر خوب بشه بابد چیکا کنم؟
سیب زمینی رنده کن بزا بیس دیقه بمونه بعدش ارد برنجو با اب قاطی کنو بزا ،مرتب ابرسان مرطوب کننده و ضدافتاب استفاده کن اگ خوب نشد رتینول و ویتامین سی(درصورتیکه نوع پوستت چرب نباشه)
ن پوستم چرب نیس ریتنول چیه؟ از داروخانه بابد بگیرم ویتامین سی قرصش رو بگیرم؟؟ چند وفت طول میکشه خوب ...
رتینول کرمه،برند اسکین وان بگیر نیم درصد رنگش قرمزه ولی باس مرتب روتین داشته باشی چون لایه برداری میکنه ممکنه بدون روتین صورتت لک بشه ،ویتامین سی هم سرمه حالت ژل داره ولی ن به اون غلیظت ،کرمشم هس هر برندی گرفتی فقد بیو اکنو نگیر ولی فعلن ب اینا نیاز نی سوختگی زود میره اگ سریع بش برسی..این رتینوله اثر گذاریش تا دوتا کرمه ویتامین سی معمولن یه ماه بستگی ب برندت داره
ژل آلوورا بزنی رو پوستت بذاری خشک شه بعد بشوری خیلی خوبه
ماستم بمالی خوبه
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"