سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اب معدنی بخر ببر سالمندانی مسجدی اینجور جاها بده مردم عادی بعید میدونم ازت بگیرن بالاخره ریسکه من باشم نمیگیرم 😁
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم موکب هایی هستن که میگن پول آب نذری رو به حسابشون واریز کنی اونجا با اون پول آب معدنی بگیرن برای پیاده روی اربعین پخش کنن توام میتونی همچین کاری بکنی
یعنی ۴۰ روز زیارت عاشورا به نیت ازدواج خوب بخونید و هدیه کنید به شهید نوید صفری
این شهید خیلی حاجت میده.
حاجت منو که داد
خیلی دستمو گرفت
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
سلام عزیزم متاسفانه هروقت چله برداشتم یچی مانع شده که ادامه ندم واسه همین چله برنمیدارم میخوام ۱۴ رو ...
همون ۱۴ روز هم بخونی خیلی خوبه😍
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!