2821
2789
عنوان

نذر آب

4067 بازدید | 39 پست

تو خواب بهم گفتن نذر آب بکنم برای امام حسین

تو خواب دوبار تکرار کردن برام که نذر اب بکنم

بهم گفتن حتما حاجت روا میشم

بعد که بیدار شدم موندم چطوری نذر اب بکنم،اصلا همچین نذری هست؟کجا بدم آبو؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی اب معدنی بگیری یا پولو بدی به یه خیر برای پیاده روی اربعین توی موکبا پخش کنن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بهم بیرون آب بدن بگن نذر هست نمیگیرم و نمی‌خورم 

میگم توش هزار تا چیز ریختن 

بخر بده مسجد اونا بدن سر سفره ای چیزی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

تو این گرما نظر آب خیلی خوبه انشالله حاجت روا شی چند دبه آب سرد پر میکنی میبری جا های پرتردد بعد با ...

خدایی هیشکی نمیخوره اینطوری 

آدم شک میکنه 

آب معدنی بگیره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

چنتا باکس اب معدنی کوچیک بخر بده ب این کاروانایی ک لوازم و پول برا پیاده روی جمع میکنن 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺