2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طاقت ندارم وسوسه شدم بزارم هرماه بیبی چکمو همینجوری باطل میکنم...میخام تموم سه که دیگه بیبی چک نداشت ...

عزیزم الان که صد در صد منفیه

من سه روز مونده به موعدم تست زدم یه خط خیلی کمرنگ در عرض دو دقیقه ظاهر شد ولی هنوز مطمئن نیستم باز دو سه روز دیگه تست میکنم اگه پررنگ تر بشه بازم چند روز صبر میکنم

چون یه سقط داشتم دیگه ریسک نمیکنم

عزیزم الان که صد در صد منفیه من سه روز مونده به موعدم تست زدم یه خط خیلی کمرنگ در عرض دو دقیقه ظاهر ...

منم فهمیدم اقدامم تو روز قمر در عقرب بوده و هست همچنان تا سه مهر...قبلشم که بخاطرسه روز آخر ماه قمری اقدامی انجام ندادیم...انگار همه چیز دست بدست داده تا نشه خیلی جالبه

منم فهمیدم اقدامم تو روز قمر در عقرب بوده و هست همچنان تا سه مهر...قبلشم که بخاطرسه روز آخر ماه قمری ...

من به این چیزا اعتقاد ندارم

به نظرم همه روزا روز خداست. 

من فقط به شب شهادتهای اماما معتقدم 

من تا بهمن سال گذشته قرص جلوگیری مصرف میکردم. اسفند ماه قرص رو گذاشتم کنار. و دقیقا همون ماه اول باردار شدم. حدود یک هفته مونده به موعد پری خواب مادربزرگ مادرم که فوت شده رو دیدم. تو خواب انگشتر طلای خودشو از انگشتش در اورد و دستم کرد. صبح بیدار شدم مامانم گفت انگشتر نشانه فرزنده. بعدش دو سه روز مونده به موعد پریود خط کمرنگ افتاد. و روز موعد پری هم پررنگ شد. همون روز جواب آزمایش بتا هم مثبت شد . از بی بی چک مدیکور استفاده کردم. نواری و قطره چکان. الان هم بعنوان یادگاری نگه داشتم☺ خانم استارتر ...  روز پانزدهم خیلی زوده. یکی دو روز مونده به پری امتحان کن. ایشاله خدا به همه بچه های سالم بده.

دوستداشتم بچم اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت بدنیا بیاد

از فروردین رفتم دکتر که دکتر بخاطر یه سری آیتم هام مثل قند خون و اینا بهم دارو داد و گفت فعلا اقدام نکن

ازمایش دومم همچیز عالی شد و دکتر اجازه بارداری داد

از مرداد اقدام کردم

نشدو نشد الان ماه سومم که این ماه همچیز دست بدست هم داده که نشه

تازه عفونتم نداشتم که خداروشکر الان اونم دارم

نمیدونم حکمتش چیه ولی دوسدارم بفهمم 

من به این چیزا اعتقاد ندارم به نظرم همه روزا روز خداست.  من فقط به شب شهادتهای اماما معتقدم&n ...

بخاطر جذرو مد ماه و اون مغناطیسو فلان و بیسانه که میگن قمر در عقرب...باعث سقط میشه اگر نطفه ای هم بسته بشه

من تا بهمن سال گذشته قرص جلوگیری مصرف میکردم. اسفند ماه قرص رو گذاشتم کنار. و دقیقا همون ماه اول بار ...

خوش بسعادتت...چ خوش باردار شدی....من دوسدارم اینجوری هیجان انگیز باردار شم...من هر چی از خدا خواستم بهم داده اما همینجور دیرو با حکمت ولی خیلی جالبو تاثیر گذار داده..ایشالا بچمن همینجور بده...اخه قراره مادر سید بشم😍

خیلی زوده منم فردا موعد پریودمه امروز منفی شد یعنی باردار نیستم 😭😭😭😭

آره خیلی زودهههه... نزنی که صد در صد منفیه و یه خط میفته...

منم مثه شما فردا و پس فردا موعدمه. امروز بی بی زدم منفی بود... نمیدونم چه حکمتی داره که نمیشه... از دیروز عصر هم دلم درد میکنه احساس میکنم تخمدان هام تیر میکشه.. انگار خدا نمیخواد یه بچه بده😭😭😭😭

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟