2777
2789

سه شنبه رفتم عصب کشی دندون، دندونم بی حس نمیشد سع بار بی حسی تزریق کرد تا دیروز ظهر بی حس بودم بعدش ک بی حسی رفت حالا جای سوزن بی حسی ی کوچولو سفت شده و بی نهایت درد میکنه دست ب لپمم میزتم درد میاد، الان دسترسی ب دندون پزشکم ندارم، مسکنم خوردم بی فایده☹️ چیکار کنم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اون سمتت غذا نخور طبیعیه نگران نباش ولی فشار نباید به اون سمت بیاری چنروز غذا نخور با اون سمت و ژلوفن بخور برای دردت بعد دو سه روز خوب میشه

(من دکتر نیستما)

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

یه نوافن بخور بعد چن روز آب نمک ولرم تو دهنت بچرخون منم چن وقت پیش دندون کشیدم جای سوزن سفت و سفید ش ...

عفونته ینی؟ ماه پیش ی دندونم عفونت کرد پدرم در اومد تا خوب شدم بدترین روزا رو گذذوندم الان اینقد میترسم اینم عفونت باشه🥺شما همین کارا رو کردین خوب شد؟

با اون سمتت غذا نخور طبیعیه نگران نباش ولی فشار نباید به اون سمت بیاری چنروز غذا نخور با اون سمت و ژ ...

ممنونم بابت کامنتت عزیزم، خیلی نگرانم عفونت باشه☹️ من خیلی زیاد با دندونام درگیرم زیاد دندون پزشکی میرم ولی اولین باره اینجوری شده جای بی حسی درد بگیره اصلا جرات ندارم با اون سمت چیزی بخورم حتا ی لمس کوچیک رو لپمم باعث میشه کلی درد بگیره ضعف میکنم از دردش

عفونته ینی؟ ماه پیش ی دندونم عفونت کرد پدرم در اومد تا خوب شدم بدترین روزا رو گذذوندم الان اینقد میت ...

نبابا 

برا منم همینجور شد خیلی نگران بودم 

بعدش همین اب نمک خوبش کرد ولی خب یه هفته ده روز طول میکشه 

اصلا نگران نباش 

نبابا برا منم همینجور شد خیلی نگران بودم بعدش همین اب نمک خوبش کرد ولی خب یه هفته ده روز طول میکشه ا ...

ممنونم عزیزدلم، من همین دندونو عصب کشی کردم قراره روکشش کنم میترسم هنوز خوب نشده باز زنگ بزنه بگه بیا ادامه درمان، بخام عقبم بندازم ب سختی نوبت گیر‌میاد

ممنونم عزیزدلم، من همین دندونو عصب کشی کردم قراره روکشش کنم میترسم هنوز خوب نشده باز زنگ بزنه بگه بی ...

خواهش میکنم عزیزم نه دیگه میری پیشش به خودش نشون میدی 

مشکلی نباشه کارشو انجام میده 

من برا ارتودنسی کشیدم هنوز ورمش نخوابیده بود کارشو انجام داد بعدم اتفاقی نیوفتاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز