2777
2789

بهش بگو. دوس دختر داداشم اینطوری مخ داداشمو زده، شماره ی داداشمو گیر اورده و بهش پیام داده‌.

کاری که من هیچوقت نمی‌تونم بکنم.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم.حالا میخوای بهش مستقیم نگو، ولی مثلا با طرز نگاه و یه سری رفتارا بهش بفهمون‌. اصلا باهاش حرف میز ...

نگاهش کردم اونم بیرون از کارخونه نگام کرد بنظرت منتظر بوده که من شماره شو بگیرم ؟

مسخره بازی در نیار واقعا کمکم کن مرسی

بنظرم بهش توجه کن ،باشوخیاش بخند ،جویایه حالش شو، وقتی دیدی ناراحته باهاش هم دردی کن ، شوخی کن باهاش ولی شوخی زشت ومسخره ن ...

بیشتر از این نمیدونم ،انشاالله ک همه چی برات خکب پیش بره دوست عزیز❤

نگاهش کردم اونم بیرون از کارخونه نگام کرد بنظرت منتظر بوده که من شماره شو بگیرم ؟

نمیدونم. ولی اگه میدونی پسر خوبیه و ازت سوء استفاده نمی‌کنه، نگاهاتو ادامه دار کن، دیگه باید بفهمه.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

بنظرم بهش توجه کن ،باشوخیاش بخند ،جویایه حالش شو، وقتی دیدی ناراحته باهاش هم دردی کن ، شوخی کن باهاش ...

من خجالت میکشم بقیه ام میگن دوست دختر داره 

من خجالت میکشم بقیه ام میگن دوست دختر داره

خب اگه دوست دختر داره ک اصلا بیخیال شو تا بیشتر از این وابسته نشدی ک بعدا اذیت نشی ،امیدوارم یکی بهتر بیاد جاش یا این یکی بدون اینکه کاری کنی عاشقت بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز