2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم.حالا میخوای بهش مستقیم نگو، ولی مثلا با طرز نگاه و یه سری رفتارا بهش بفهمون‌. اصلا باهاش حرف میز ...

نگاهش کردم اونم بیرون از کارخونه نگام کرد بنظرت منتظر بوده که من شماره شو بگیرم ؟

مسخره بازی در نیار واقعا کمکم کن مرسی

بنظرم بهش توجه کن ،باشوخیاش بخند ،جویایه حالش شو، وقتی دیدی ناراحته باهاش هم دردی کن ، شوخی کن باهاش ولی شوخی زشت ومسخره ن ...

بیشتر از این نمیدونم ،انشاالله ک همه چی برات خکب پیش بره دوست عزیز❤

نگاهش کردم اونم بیرون از کارخونه نگام کرد بنظرت منتظر بوده که من شماره شو بگیرم ؟

نمیدونم. ولی اگه میدونی پسر خوبیه و ازت سوء استفاده نمی‌کنه، نگاهاتو ادامه دار کن، دیگه باید بفهمه.

بنظرم بهش توجه کن ،باشوخیاش بخند ،جویایه حالش شو، وقتی دیدی ناراحته باهاش هم دردی کن ، شوخی کن باهاش ...

من خجالت میکشم بقیه ام میگن دوست دختر داره 

من خجالت میکشم بقیه ام میگن دوست دختر داره

خب اگه دوست دختر داره ک اصلا بیخیال شو تا بیشتر از این وابسته نشدی ک بعدا اذیت نشی ،امیدوارم یکی بهتر بیاد جاش یا این یکی بدون اینکه کاری کنی عاشقت بشه