2777
2789

من ۵ جلسه تا الان تعلیم رفتم

راه افتادم ولی یه جاهایی یه خطاهای مسخره ای انجام میدم دلم میخواد خودمو آتیش بزنم همونجا

مثل دنده معکوس حین پارک

یا گاهی ترمز و گازم خوبه گاهی هم اونجور که باید نیست

جلسه بعد دوبل رو بهم میگه استادم

هر وقت اینجوری گند میزنم و حواس پرتی بازی در میارم پکر میام خونه. من خیلی رانندگی رو دوست دارم🥲 استادمم خیلی مرد خوبیه و خوش اخلاقه

مقصر خودمم

درست میشه دیگه نه؟🥲 هی میگم نکنه نسبت به جلسه ۵ ام ضعیفم

هرچند به استادمم گفتم خیلی بد بود این جلسه؟ گفت نه خیلی بد نبود و باید دقتت رو بیشتر کنی و نکاتی که میگم رو سعی کنی انجام بدی و یکم سرعت عملت بره بالاتر و تازه جلسه ۵ ای

واقعااااا دلم میخواد دست فرمون خوبی پیدا کنم

نمیدونم چرا جدیدا روحیم اینجوری شده

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلخره رفتی ک یاد بگیری نمیشه ک تو چند جلسه خطا نداشت

مطالب رو بلدما

ولی یهو هول که بشم گند میزنم

دقتم کمه

فکر کن بهم گفت جلو ایستگاه اتوبوس پارک کن. خب اولش بهش اعلام کردم اینجا ممنوعه. خب این براش مهم بود که بگم. بعد گفت آفرین وای اشکال نداره پارک کن. چون افسر از این ترفندها زیاد میزنه

سری بعد هول شدم جلو ایستگاه بدون اینکه اعلام کنم پارک کردم😐😭

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منم میخوام این هفته ثبت نام کنم دست فرمونت فقط با تمرین بهتر میشه دوستم میگفت در کنار تعلیم خودمم بع ...

ماشین دستم نمیدن الان اونم بدون گواهینامه

ولی خیییییلی دوست دارم رانندگی رو🥲 انتظارم از خودم بیشتره

اگه علاقه داشته باشی تمرین هم کنی راحته من بار اول قبول شدم

قبولی یکطرف اینکه واقعا راننده هم باشی یکطرف

امیدوارم منم بار اول قبول شم و در کل راننده خوبی بشم🥲🥲

حجی ۵ جلسه اس همش 

با بابات شبا ک خلوت برو تمرین 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حجی ۵ جلسه اس همش با بابات شبا ک خلوت برو تمرین

نمیبرم بابا

از خدامه برم

ولی چون گواهینامه ندارم و مدل ماشین ها هم فرق داره نمیزارن بشینم فعلا

ولم کنن کلا میرم تمرین.

مرده میگفت خسته شدی؟ خبر نداشت کلافگیم بخاطر عملکرد خودمه نه خستگی وگرنه بجای حدود ۲ ساعت تمرین ۵ ساعت میرفتم و حاضر بودم بهم یاد بده

حجی ۵ جلسه اس همش با بابات شبا ک خلوت برو تمرین

بنظرت تا جلسه ۱۲ درست میشه؟

حاضرم جلسه اضافه بگیرم اصلا

آقا خییییلی دوست دارم رانندگی رو🥲🥲🥲🥲

نمیبرم بابااز خدامه برمولی چون گواهینامه ندارم و مدل ماشین ها هم فرق داره نمیزارن بشینم فعلاولم کنن ...

خب اینجوری صد بارم امتحان بدی ک قبول نمیشی تا زمانی ک کلاژ ترمز زیر پای یکی دیگس 

منم گواهینامه نداشتم 

ب بابات بگو ببرتت بر بیابون جای خلوت🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بنظرت تا جلسه ۱۲ درست میشه؟حاضرم جلسه اضافه بگیرم اصلاآقا خییییلی دوست دارم رانندگی رو🥲🥲🥲🥲

راستش تمرین نکنی ن ببخشید انقدر رسما آموزشگاه رسما چیزی یاد نمیده حالا استاد ت مرده خوبه ی چ یاد میگیری هر کی با استاد من بود امتحان و تا ۷ ۸ بار داد بازم رد شد 

راستش تمرین نکنی ن ببخشید انقدر رسما آموزشگاه رسما چیزی یاد نمیده حالا استاد ت مرده خوبه ی چ یاد میگ ...

انقدر رکما