پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
من براز عفونتم بالای ده تادکترزنان رفتم اماحالادیگه دستم اومده.
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
خب ماه اخر ادم حواسش هست که همیشه تمیز باشه ولی طبیعی خیلی بهتره....من دوبار تجربه کردم...
امیگم این مامانم اینا فقط بخیه زدن براشون ولی من نفهمیدم جریان تیغ توی زایمان طبیعی چیه که میکنن ماما پاره میکنه . راسته واقعا ؟ یا بعد پاره شدن کیسه اب و فول شدن فقط باید زور زد ؟ :|
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
تازه موقع سزارین سوندمیرازن سوزش اونوندیدی اصلایه چیزیه
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
امیگم این مامانم اینا فقط بخیه زدن براشون ولی من نفهمیدم جریان تیغ توی زایمان طبیعی چیه که میکنن مام ...
موقع زایمان طبیعی درصورت سختی زایمان یه پارگی پاییین وبیرون واژن میدن به اسم اپی زیوتومی برای جلوگیری ازپارگی نامتقارن .وسهولت درزایمان بعداززایمان هم بخیه میزنن بابیحسی وتقریبااکثرااپی روتجربه میکنن
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘