بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوما دخترهای مجرد چه جوری متوجه بشیم که عفونت داریم؟
ترسحات غیرطبیعی یعنی ترشحات زردنگ یاسبزرنگ نشانه عفونته سوزش خارش هم نشانه عفونته.البته ترشحات نزدیک سیکل ماهانه که رنگش شفافه طبیعیه
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
ای بابا خواهر موقع زایمان ی بلایی سرت میارن که خجالت کشیدن یادت میره😁😁😁😁
وووییی از زایمان طبیعی هم بخاطر همینش میترسم . ادم فکرش هزار جا میره که وقت زایمان تمیز باشه سرو وضعش درست باشه . سزارین هم که از یطرف راحته از یه طرف صد تا بلا :|
برگه سلامت کسایی ک عقدمیکنن میگبرن یکی دست خودمون یکیم دست خانوادشوهرمیدن ک خدایی نکرده پسربلایی اور ...
اها.حالاواجبه.ماکه اصلانمیگیریم.فک کردم ربطی به عفونت داره
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
من عفونت زیادمیگرفتم چون بدنم مستعده ولی واقعاباسیرجواب گرفتم خوشبختانه یه مدت طولانیه عفونت نگرفتم
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
درضمن اپیلاسیون هم میتونه عامل عفونت بشه اینودکترزنانم گفت
وووییی از زایمان طبیعی هم بخاطر همینش میترسم . ادم فکرش هزار جا میره که وقت زایمان تمیز باشه سرو وضع ...
خب ماه اخر ادم حواسش هست که همیشه تمیز باشه ولی طبیعی خیلی بهتره....من دوبار تجربه کردم...
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘