2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 148 پست
همسرم چیزی نمیگه هرموقع گفتم بریم گفت اعتمادکامل دارم نیازنیس مادرم میگه بریم ازاونانمیشه سردراوردخد ...

منم دارم بهش فکر میکنم ولی اینجور مایعنه هارو دوست ندارم . ادم اب میشه :|

آقا یه سوال برگه سلامت واسه چی؟مگه چیشده

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاسرهمین نمیرفتم برقارچم اینقدراذیت شدم اخرسررفتم اونجااازخجالت داشتم اب میشدم 😲

عفونتو این این چیزا چه ربطی به برگه سلامت داره

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

استارترسوزش واژن باسوزش مثانه ممکنه اشتباه بشه فنازوپریدین برای مثانه وهنگامه ادراره ومترونیدازول وفلوکونازول برای عفونت واژینال

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
آقا یه سوال برگه سلامت واسه چی؟مگه چیشده

برگه سلامت کسایی ک عقدمیکنن میگبرن یکی دست خودمون یکیم دست خانوادشوهرمیدن ک خدایی نکرده پسربلایی اوردسرزنش نزنه زیرش😂😂😂

دوستم اطلاعی ندارم ولی همینایی که بچه ها گفتن رو انجام بده انشاالله  خوب میشی☺☺☺☺

دوستان عنبرنسا بدردش نمیخوره؟؟؟؟؟

اخه من تعریفشو زیاد شنیدم برا عفونت خوبه ها!!!!🤔🤔🤔🤔

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

چرا بجا اینکه بگی برامن میگی برمن کجایی؟

استارترسوزش واژن باسوزش مثانه ممکنه اشتباه بشه فنازوپریدین برای مثانه وهنگامه ادراره ومترونیدازول وف ...

بله منم سوزش ناحیه تناسلی دارم عفونت قارچی دارم مترانیدازول دادن امروزیهوسوزش ادارم گرفتم😮😮

ماست وسرکه درمانی هم عالی جواب میده

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
دقیقاسرهمین نمیرفتم برقارچم اینقدراذیت شدم اخرسررفتم اونجااازخجالت داشتم اب میشدم 😲

جز اپلاسیون پا و اون ناحیه نصیحتی داری بکنی بهم ؟ خداییش فکرشم میترسونم اصلا نمیفهمم چجوریه ولی دلم میخواد برم تا بقولی هر چی هست بفهمم

ای بابا خواهر موقع زایمان ی بلایی سرت میارن که خجالت کشیدن یادت میره😁😁😁😁

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

اگه دختری میتونی یه حبه سیر روبزاری جلوببخشید و اژنت یه مقداربمونه داخل نفرستی اینم عالیه