2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 148 پست
من نمیدونم جریان چیه و خدایی ناکرده قصد توهین یا قضاوت ندارم و نمیپرسم ایا اینجوره یا نه ، چون اگر ن ...

نه بابا من ۸ سالم بود سوزش ادرار شدید داشتم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه قرصای هستن واسه شستشو مستانه هستش برو از داروخونه بگیر استفاده کن زودی خوب میشی فقط رنگ ادرارت عوض میشه ولی نترس حتی اونایی هم که مشکلی ندارن میتونن استفاده کنن خیلی خوبه واسه شستشو مستانه هستش

😯😯😯😯چیکاکردی استفاده کردی؟

ن بابا...بعدا فهمیدم اون ترشحات طبیعی خانم هاس.چون هیچیش شبیه عفونت نبود...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم یه قرصای هستن واسه شستشو مستانه هستش برو از داروخونه بگیر استفاده کن زودی خوب میشی فقط رنگ ادر ...

مستانه😑😑

مثانه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

برای سوزش موقع ادرارقرص فنازوپریدین عالیه مجاری ادرارواسیدی میکنه باضافه قرص نالیدکسیک اسید

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
ازت میخواد این برگرو ؟ رسمه ؟

همسرم چیزی نمیگه هرموقع گفتم بریم گفت اعتمادکامل دارم نیازنیس مادرم میگه بریم ازاونانمیشه سردراوردخدایی نکرده فرداهزارتاتهمت میزنن بعت 

درضمن فنازوپریدین رنگ ادرارونارنجی میکنه نترسی کاملاطبیعیه هر۸ساعت یکی دوره درمانوکامل کن فقط همین قرص

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
درضمن فنازوپریدین رنگ ادرارونارنجی میکنه نترسی کاملاطبیعیه هر۸ساعت یکی دوره درمانوکامل کن فقط همین ق ...

فک کنم قبلااستفاده کردم خیلی نارنجی مشدادرارم😞😞😞