2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس زیرنمیپوشم گفت ده روزدامن بپوش لباس زیرنپوش اصلا

من با سرکه سیب خیلی خوب شدم

البته خارش شدید هم داشتم.

دکتر قرص و شیاف هم داد من نذاشتم

چند روز در هفته قبل حموم یکم سرکه سیب طبیعی تو لگن یا وای که ابش ولرم هست بریز و یکربع تا بیست دقیقه بشین خیلی خوب حواب میده

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
دکتر بهت انتی بیوتیک نداد؟منم سوزش ادرار داشتم هم عفونت رفتم دکتر خوب شدم 

مترانیدازول وچندتاقرص وپماددیگه هم دادتوتاپیکای قبلیم هس الان حضورذهن ندارم

نمیدونم من اصلاپیگیراین چیزانیستم اولین باراینجورچیزاپیش میادهیچ چی نمیدونم😞😞

اره اون پمادی که دوستمون گفت خوبه استفاده کن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
مگه دختر عفونت قارچی میگیره؟فکر نکنم.فکر کن لباس بد میپوشی.ساپورت و شلوار تنگ

من مجرد بودم.دوم دبیرستان.ی مدت با عرض پوزش یه ترشحاتی داشتم رفتم دکتر بهم پماد واژینال داد...اصلا ب خودش زحمت نداد یکم فک کنه بعد دارو بده..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حالا یه مدت اصلاح نکن چه اجباریه.موبر و این چیزا هم که بدتر میسوزونه.فکر کنم نابود کردی خودتو.من کلو ...

😢😢ده روزدیگه میرم معاینه برگه سلامت واینکه ببینه بهترشدم باچ رویی برم 😤😤اینجوری ک نمیشه رفت اصلاح نکنم

من نمیدونم جریان چیه و خدایی ناکرده قصد توهین یا قضاوت ندارم و نمیپرسم ایا اینجوره یا نه ، چون اگر نباشه که چه بهتر ، باشه هم طبیعیه و رواج داره متاسفانه ! ولی ببین یکی از دلایلش هم خود\\\ارضایی میتونه باشه، اگر جریان حتی ۱٪ این باشه باید بگم خوب نیست و بزارش کنار ، هم شرطی میشی هم اون ناحیه دچار مشکلاتی میشه :|

چقد سئوال داری همشم میگی میسوزه مشکوک میزنی ها نکنه مردی    

شرمنده گلم بخدااولین بارم این مشکلابرام پیش میادروم نمیشه ازمادرم بپرسم وبگم اینجامیپرسم😔😔😔