2777
2789
اگه داشتم همین امشب بهت قرض میدادم بخری اصلا انگیزه دادی بهم با ارزوت😂😂😂😂

میترسم شریک بگیرم تو حدود اختیاراتم تاثیر بذاره

اگه پول داشتی شریک میشدی تو رو فقط،مسوول رسیدگی به تغییر کلمات غیر مجاز میکردم تازگی ها فهمیدم " خاک بر سر ی" عبارت غیر مجازه :)))) 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم شریک بگیرم تو حدود اختیاراتم تاثیر بذاره اگه پول داشتی شریک میشدی تو رو فقط،مسوول رسیدگی به ...

جدی 😂😂😂😂پست خوبیه من همه رو مجاز میکردم جز اسم چندتا کاربر👿👿

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

خیلی فکرا تو ذهنم بود و خیلی وقته خیالپردازی میکردم.اینکه خونه فعلیمون میفروختم و با۱۵۰تومن اون پوله یه خونه نزدیکه مامانم اینا میگرفتم.یه خونه دیگه میخریدم و هر کی نیاز داشت میدادم یه مدت میشست توش.به مامان بابام کمک میکردم وسایل خونه رو نو کنن.یه مقدارم به خیریه یا کسی که مریضه.و پول درمان نداره.یا مثلا برنج و گوشت اینا میخریدم پخش میکردم بین نیازمندا.ماشین مون عوض میکردیم.یه دل سیر میدادم لباس برا خودم.از اینجور فکرا..اول از همه اینا جنبه م زیاد میکردم که خودمو گم نکنم

منم مسئول ترکوندن تاپیکا کنید😂😂😂

چقدر پول داری؟ مفتی که شریک نمیگیریم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ای بابا واسه ترکوندن تاپیکم باید پول بدم. من گفتم حالا یه حقوقی ام ازتون بگیرم😂😂😂

میبینی که 550 کم دارم رو گنج ننشستم که

عزیزم  من واسه 6 میلیون لنگم دماغن رو عمل کنم  عشقم رو به خاطر دماغم از دست دادم  زند ...

عشقی که به خاطر دماغ بره اولا که عشق نیست ثانیا بره بهتتتتررر

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
سلام میزاشتم رو بقیه سرمایه ام در بورس و باهاش تجارت میکردم. اگه از 500 میلیون ماهی 10 درصد سود ...

😐😐😐😐😐

چه شکلی حساب میکنین که ۵۰۰میلیون ماهی ۵۰میشههههههه😮😮😮😮😮😮!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خیلی ساده .خب 10 درصد 500 میلیون میشه 50 میلیون.اگه 500 میلیون داشته باشی و ماهی 10 درصد سود کنی میش ...

مگه شمانمیدونین سودای بانکی چطورحساب میشن؟۱۰درصد۵۰۰میلیون میشه ۵۰میلیون ولی تقسیم ۱۲داره که میشه ۵میلیون. .....ازشماکه دستتون توشه بعیده 

من قبلا۳۰میلیونومیذاشتم مهراقتصاد۵۰۰بهم سودمیداد. ....یعنی ۲۰درصدش میشو۶میلیون که تقسیم ۱۲میشد۵۰۰تومن 

اگه بنابه محاسبات شماست که رو۳۰میلیونم باید۶میلیون میدادن😐😐😐😐

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه ها تو شیراز با ۵۵۰ میلیون نهایت بشه یه خونه خوب توی یه جای متوسط خرید یا یه خونه متوسط تو یه جای خوب خرید .ولی کاش یه روز بشه من تو یه قرعه کشی برنده شم اخه ما شیرازیا میگیم مفت باشه بگو کوفت باشه.😁😁😁😁

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍