2777
2789
خدا رو شکر که گیر من نمیاد و نیومد... آخه اینهمه پول رو یکجا ببینم دیگه عمرم کفاف استفاده ازش رو نم ...

دور از جونت یاد یه داستان واقعی افتادم.

مثل اینکه چند سال پیش یه آقای خارجی

تو بخت ازمایی یه پول خیلیییییییییییییییی زیاد برنده میشه که بعدش خودکشی میکنه

و تو وصیتش دلیل مرگشم نوشته که چون من با این پول به هرچی که تو دنیا نیاز داشتم رسیدم الان دیگه زندگی برام خیلی پوچ و بی معنی شده چون دیگه هدفی ندارم و چیزی نیست که برای برست اوردنش بخوام تلاش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با پونصد تومن کار خاصی نمیشه کرد. نهااایتش یه خونه متوسط توی یه جای خوب بشه خرید 

عزیزم  من واسه 6 میلیون لنگم دماغن رو عمل کنم  عشقم رو به خاطر دماغم از دست دادم  زندگیم سیاه و تاریک شده  تو میکی پولی نیست ؟؟ 6 میلیون   میتونه زندگی منو زیر  رو کنه  

عزیزم  من واسه 6 میلیون لنگم دماغن رو عمل کنم  عشقم رو به خاطر دماغم از دست دادم  زند ...

دوس پسرت به خاطر دماغت رفت؟ همون بهتر که رفت

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سلام میزاشتم رو بقیه سرمایه ام در بورس و باهاش تجارت میکردم. اگه از 500 میلیون ماهی 10 درصد سود ...

اقا من چرا انقد از این بورس میترسم.

خیلی دلم میخواد سرمایه گذاری کنم ولی خیلی میترسم اخه من دریا برم ابش خشک میشه

مطمین باش من هر سهامی رو بخرم فردا نزول میکنه

اگه پولدار بودم حتما یه باشگاه میخریدم

فوتبال 

لیگ یک یا دو چنده حدودا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
عزیزم  من واسه 6 میلیون لنگم دماغن رو عمل کنم  عشقم رو به خاطر دماغم از دست دادم  زند ...

عشقت اگه چیزی از،عشق حالیش بود واسه دماغ ولت نمیکرد دختر جان 

دختره تو.صورتش اسید پاشیدن پسره به خاطر عشق باهاش ازدواج کرده 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ضمنا فکر کنم قیمت نی نی سایت بالای دو میلیارد تومن باشه.

دقیقا 550 تومن کم دارم خوب

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دقیقا 550 تومن کم دارم خوب

اگه داشتم همین امشب بهت قرض میدادم بخری اصلا انگیزه دادی بهم با ارزوت😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند