2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 58 پست
عزیزم میتونی عکس بینیتو بفرستی البته قبل عمل اخه منم میخوام عمل کنم نوکش گوشتیه ولی کلا بینیم گوشتی ...

غمگین میشم برم عکسای قبل عملو ببینم ولی الان میفرستم

قشنگترین حالت بینی همون زمانی ک چسب میزنی و البته اگه بینیت گوشتی بوده زمستونا..... دیگ الان همینی ک ...

ولی من دوستم ۷ ماه گذشته بود دیدمش بینیش بینهایت گوشتی بود خوب شده بود ولی سر ۹ ماه ک شد دیدمش عالللی تراز قبلش بود قشنگ جمع ترشده بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی من دوستم ۷ ماه گذشته بود دیدمش بینیش بینهایت گوشتی بود خوب شده بود ولی سر ۹ ماه ک شد دیدمش عاللل ...

ببین خیلی ربط داره ب اولش 

من موقعی ک گچ داشت 

نمیتونستم درست مراقبت کنم بد میخوابیدم بدنمم ضعیف بود چنبار بیخشید بالا اوردم اون خیلییی فشار اورد ب بینیم 

و اینکه 

من عملم بخاطر انحراف و شکستگی ک داشت سنگین بود کلا دکترم گفت انحرافت کامل نمیره ولی خب فقط سوراخ دماعام فرق داره ولی بنظرم انحراف نداره خیلییی کم شاید داشته باشه

ولی من دوستم ۷ ماه گذشته بود دیدمش بینیش بینهایت گوشتی بود خوب شده بود ولی سر ۹ ماه ک شد دیدمش عاللل ...

احتمالا کورتون زده. و شما ب اون بینی عادت کردی.... 

من خودم ب شدت رو بینی حساسم بشدت....  جوریم ک هرکی بخواد بره عمل منم میبره با خودش ک ب دکترش بگم چیکار کنه😂😂😂 راجعبه ورمم خیلی پرسیدم معمولا دکترا رو همون 5، 6ماه اتفاق نظر داشتن... اما ماکسیمم و میگیرن 1سال ک طرفم امیدوار باشه بالاخره با کورتون رفع میشه تو 1سال اول

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

احتمالا کورتون زده. و شما ب اون بینی عادت کردی.... من خودم ب شدت رو بینی حساسم بشدت.... جوریم ک هرک ...

ن والا خیلی صمیمی هستیم اگه زده بود میگفت دکترشم ی استان دیگه است ...حتی تو عکساش محسوسه 

دکتر خودمم گفت چون خیلی تو اتاق عمل ورم داشتی دیرتر میخابه نمیدونم والا دیگه شایدم اینحور باشه

احتمالا کورتون زده. و شما ب اون بینی عادت کردی.... من خودم ب شدت رو بینی حساسم بشدت.... جوریم ک هرک ...

میخوای بت ثابت کنم با عکس ک اشتباه میکنی ؟ تازه من کورتون زدم هم بی فایده بود 

من دقیقا سر یکسال دماغم انقد بزرگ بود ک گریه میکردم میگفتم دیگه یکسال شد چرا کوچیک نمیشه 

درسته عزیزم منم افت قند داشتم ولی بالا نیوردم

من قبلش انفولانزا گرفنم انتی بیوتیک خوردم 

صبر نکردم یکم بدنم بهتر شه 

اخه دقیقا روز عملم ساعت ۶ عصر وقت داشتم 

من ساعت ۳ تب و لرز کردم انفولانزا شدید گرفتم کنسل شد 

بعدش دیگه صبر تکردم یکم بدنم قوی شه زارت رفتم عمل کردم 

هیچیم نمیتونستم بخورم 

عملم خیلی سنگین بود هیچکس چ پیش این دکتره ک رفتم چ دوستام 

چون مشکلای اینجوری نداشتن ن انقد ورم کردن 

ن انقد عذاب کشیدن 

دقیقا دوماه دندونای بالام بی حس بود ۴ ساعت عملم طول کشید😂

بعدتم میذاری

ی عکس دارم موقعی ک رفتم حموم اتلم انقد خیس شد ک افتاد 

وقتی دیدم دماغمو گریه و خنده قاطی بود 

انقد نوکش ورم داشت ک هی خودمو میدیدم اشک میریختم خندم میگرفت از قیافم ک شبی دلقکا شده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز