2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 58 پست

تازه ببین من شانسم همون تایمی بود ک خیابونا همش اعتراض بود 

روزی ک رفتم حموم ک برم اتلو برداره 

رفتم دم مطب دیدم همون ۵ دقه قبلش پلیس اومده همرو گفته برن ببندن مطبو و همرو ک فرستادن رفتن ول کردن و من با اتل افتاده رفنم مطب و یهو دیدم نیست:)) اولین چسبو خودم اخر زدم تا فرداش 

من 2 سال پیش عمل بینی داشتم الان یه بینی خشوگل نیمه فانتزی دارم که عالی شده و هر جا میرم تعریف میکنن از بینیم

کلا 1 هفته نقاهت گزروندم و راضیم الان

پیش دکتر آقایی رفتم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 2 سال پیش عمل بینی داشتم الان یه بینی خشوگل نیمه فانتزی دارم که عالی شده و هر جا میرم تعریف میکنن ...

هنوزم اینجوری تبلیغ میکنید ؟

چرا خب ی تغییر نمیدید حداقل متفاوت تر

هنوزم اینجوری تبلیغ میکنید ؟چرا خب ی تغییر نمیدید حداقل متفاوت تر

من یکسال عمل کردم هنوز بینیم خیلی بزرگه بدتر ازتون چون سوراخای بینیم قبلا کوچیک بزرگ بود بعد عمل هم کوچیک بزرگ مونده زمانی ک چسب میزدم بینیم خیلی خوش فرم بود الان هیچکسی نمیفهمه عمل کردم خیلی طبیعیه

من قبلش انفولانزا گرفنم انتی بیوتیک خوردم صبر نکردم یکم بدنم بهتر شه اخه دقیقا روز عملم ساعت ۶ عصر و ...

ای وای عزیزم پس عمل سختی داشتی اره شنیدم میگن قبلش ترجیحا بیماریهایی ک سینوس و اینارو درگیر میکنن نداشته باشید..منم عملم بد بود متاسفانه رو همین حساب گفتم هر روز حس میکنم ورمش کمترشده

ی عکس دارم موقعی ک رفتم حموم اتلم انقد خیس شد ک افتاد وقتی دیدم دماغمو گریه و خنده قاطی بود انقد نوک ...

واای الهی من وقت آتل رو برداشتم خیلییی کوچولو بود و اصلااا خودمو نشناختم تعجب میکنم میگن باد شده بود الان دوباره داره برمبگرده ب همون حالت

واای الهی من وقت آتل رو برداشتم خیلییی کوچولو بود و اصلااا خودمو نشناختم تعجب میکنم میگن باد شده بود ...

ببین مال من چقدر بود بعد از اتل  

یکسالونیم طول کشید ک این ورم بره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز