2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 58 پست
منم دوماه عمل کردم روز عمل دکتر توی اطاق عمل گفت ببین نوک بینیت گوشتیه بعد عمل انتظار نداشته باش نثل ...

اره ولی اینو میگن چون طواانی نتیجه میده اب پاکی میریزن ک بی صبر بازی در نیاری با بدترین حالت رو ب رو شی

صبور باید باشی خیلی خیلییییییییی زیاد من گوشتی بودم الان بعد این همه وقت تازه ورمش خوابیده

میترسم از اینی که هسن بزرگتر بشه من بینیم خیلی خوبه ولی میخوام یه ذره جمع بشه فقط به نظرت خوب میشه ؟؟ و اینکه جسارتا شما چقدر هزینه کردید ?

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میترسم از اینی که هسن بزرگتر بشه من بینیم خیلی خوبه ولی میخوام یه ذره جمع بشه فقط به نظرت خوب میشه ؟ ...

ببین میدونم ک امکان اینکه بزرگتر بشه نیست 

اوناییم ک میبینی میگن بزرگتر شده بنظرم گوشتی بوده وصبرشون کم بوده 

اگ واقعا اعصابشو داری یکسال یا دوسال حتی بزرگتر از اولش باشه و بعد تازه شرو ب کوچیک شدن کنه انجام بده من خیلی اذیت شدم تو این مدت 

سلام ببخشید استارتر لطفا برای بابام دعا کنید چشمش عمل کرده عفونت کرده بیناییش خیلی کم شده تروخدا خیلی براش دعا کنیدمعجزه بشه بیناییش برگرده التماس دعا

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

واییی من اصلااااا اصلا صبور نیستم قیدشو باید بزنم پس فک کنم

اره واقعا میگم 

من فشار روانیش روم زیاد بود چون اگر از اول بزاری همونجوری بمونه اوکیه ولی وقتی میری عمل میکنی هی ذوق داری نتیجرو ببینی هی نمیشه نمیشه یروز یکم بختر میشه یروز دوبرابر اصلا راحت نیس خدایی

قشنگترین حالت بینی همون زمانی ک چسب میزنی و البته اگه بینیت گوشتی بوده زمستونا..... 

دیگ الان همینی ک هست. سر 5ماه ورم میخوابه این ک دکترا میگن تا 1سال همش تبلیغ چون سر 1سال ب اون بیتی عادت کردی و فکر میکنی ورم نداره 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

منم دوماه عمل کردم روز عمل دکتر توی اطاق عمل گفت ببین نوک بینیت گوشتیه بعد عمل انتظار نداشته باش نثل ...

عزیزم میتونی عکس بینیتو بفرستی البته قبل عمل اخه منم میخوام عمل کنم نوکش گوشتیه ولی کلا بینیم گوشتی استخوانیه

سلام ببخشید استارتر لطفا برای بابام دعا کنید چشمش عمل کرده عفونت کرده بیناییش خیلی کم شده تروخدا خیل ...

دعا میکنم ولی بستگی ب این داره ک خودتون چقد تلاش میکنید دیگه اینکه ناامید نشید پیش دکترای مختلف برید ....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز