2777
2789
عنوان

حسرت 💔🥺

228 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ...

خلاصه و مختصر تعریف میکنم ...

خیلی دوسش داشتم خیلی...

بیشتر از هرچیزی و عزیزتر از هرچیزی

جفتمون همسن بودیم...

اونم می‌گفت که عاشق منه... اینکه واقعا بود یا نبود برام مهم نیست ...

این برام مهمه که با اینکه اونقدر عاشقش بودم ... حتی یکبار نتوانستم برم دستای عشقمو بگیرم و محکم بغلش کنم😭💔 دو سالی باهم بودیم ... ۲۲,۲۱ سالم بود

تویه شهر بودیم ولی خانوادم سختگیر بود هنوزم هستن  منم که بی دل و جرات ....

الان تقریبا ۲۵ هستم و یکی دو سالی میشه دیگه جدا شدیم ازهم .....

بچه ها این حس داره دیوونه ام می‌کنه خیلی دلم میخواست یه لحظه عاشقانه واقعی با عشقم  داشتم .... عمیقاً عاشقش بودم...

چیکار کنم با این حسرت....... ؟!💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خدارو شکر کن

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

خدارو شکر کن

چطور؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همچی از دور قشنگه...

چون از هم دور بودید و دست نیافتنی براتون قشنگه...

این حس ها

گذراست...چند سال با گذر زمان دیگه فراموش میکنید 

جمله معروفه؛

با عشق؛ زمان فراموش میشود و با گذر زمان عشق...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
همچی از دور قشنگه...چون از هم دور بودید و دست نیافتنی براتون قشنگه...این حس هاگذراست...چند سال با گذ ...

یعنی این حس حسرت درونِ من تموم میشه ؟! 💔😭 خیلی تلخه....

ما گاهی عاشق تصورات ذهنی خودمون از آدما میشیم وقتی زیاد ب ی آدم نزدیک بشی میبینی با تصوراتت فرسنگ ها فاصله داشته 

آدمارو تو ذهنت بزرگ و منحصر بفرد تصور نکن بت ازشون نساز... اگه عشقت ب وصال منجر نشده حتما خیر و صلاحی درش بوده

یعنی این حس حسرت درونِ من تموم میشه ؟! 💔😭 خیلی تلخه....

صدرصد بهت قول میدم...

روزی میاد که حتی ب یاد این روزهایی ک الان داری حسرت میخوری و ی غم رو دلته....

ی لبخند شیرین میشینه رو لبت و میگی خدایا شکرت...

خودتو بسپر بخدا.خدا هیچوقت برا بندش بد نمیخاد.

مطمعن باش قسمت هم نبودین.یکی بهترش قسمتت بشه ایشالا

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چطور؟!

ببین منم قبل به آقایی علاقمند بودم یه عشق پاک بود

اون حتی یه ناخنشم به من مخورد

آدم اشتباهیم نبود ولی بهم نرسیدیم

بعد از بیست سال هنوز حرمت همو داریم

ولی اینکه پاک بوویم و پاک موندیم به من تعتماد به نفس فوق العاده ای می ده

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

عزیزم الان حالت بهتر هست

نه...

ممنونم که حالمو می‌پرسی مهربون