2777
2789
عنوان

پسردارشدن

1206 بازدید | 47 پست

سلام.مامانايي كه پسردار هستين ميشه بگيد چه اقداماتي كردين؟چيا خوردين يا چه روزايي از سيكل اقدام داشتين؟

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

والا من که واسم فرق نداشت.ولی جاریم دو سال تموم لب به لبنیات نزد و گرمی میخورد

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پسردارشدن به مردبستگی داره وتمام 

باید روزتخمک گذاریت نزدیکی داشته باشی همسرت هم تحرک اسپرمش بالا باشه میگن خوردن کاسنی کمک میکنه چون مردایی که کبدشون مشکل داره تحرک اسپرمشون پایینه وخلاصه اول خواست واراده خواست خدا رودرنظربگیر اگه خیلی برات مهمه فق

ط

Ivf وگرنه رژیم وبقیه چیزا خیلی اطمینانی نیست

عزیزم پسردارشدن به مردبستگی داره وتمام  باید روزتخمک گذاریت نزدیکی داشته باشی همسرت هم تحرک اس ...

نه عزيزم به زنوهم بستگي داره اتفاقا 

محيط رقم اسيدي باشه دختر ميشه

قليايي باشه پسر ميشه

با خوراكي و شستشو واژن و اقدام فقط روز تخمك گذاري اينا احتمال پسر خيلييي مي ره بالا

پس به هردو بستگي داره

عزیزم پسردارشدن به مردبستگی داره وتمام  باید روزتخمک گذاریت نزدیکی داشته باشی همسرت هم تحرک اس ...

ب زنم بستگى داره ب شرايط رحم ، ب روزم بستگى نداره زياد ما ك همون روز بعد پريوديم بود بچه پسر شد شوهرمم كبدش چربه 😄 مال ما كلن برعكسه

من خندم اسپر حاوی وای یعنی همون اسپرم پسر سریع تر حرکت میکنه ولی عمرش کوتاه تر از اسپرم حاوی ایکسه

به خاطره همین اگه بدونی کی تخمک گذاریت انجام شده و بعدش نزدیکی باشه چون اسپر وای سریعتر حرکت میکنه زودتر میرسه به تخمک البته اینها هم احتمالات هستن درصد ها تغییر میکنن فک کنم یه دخمل بلا داری حالا میخوای جنست جور شه 😍

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی