موقع خواب به حدی ضربان قلبم پایین میاد که انگار وایساده اصلاااا انگار تو سینم قلب ندارم حتی دستمم میزارم حس نمیشه بعد وسط خواب یهو میپرم میشینم با ضعف شدید و حس میکنم قلبم نمیزنه یا زیر چهل تا میزنه بعد چند ثانیه یهو شروع میکنه نامنظم زدن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بین ضربان قلبم فاصلس و نامنظمه اینجور وقتا معمولا بیدارم و چند دقیقه بیهوش طور میشم فقط گوشم میشنوه
البته خیلی دیر به در
و کامل بدنم بی حس میشه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
گلم دکتر رفتی؟دقیقا منم یا اونقدر کنده که حس نمیشه یا به شدت فاصله هست که انگاری اون ثانیه قلبم وایس ...
اره رفتم اولش قرص میخوردم به مدت ۲ ماه دیگه ول کردم
من وقتی میفتادم سرم از درد انگار می شکست و اینه تعادل از بین میره
وقتی هیجانی میشم بیشتره
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!