اره والا ،هرچی میگفتم اتفاق میوفتاد بعدها تحقیق کردم دیدم شهود دارم خیلی قویه ،اصلا نمیدونم چکار کر ...
خوش به حالت از دل پاکته 🥲🥺
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
آره در مورد ازدواج بود گفت با فلان شخص نسبت فامیلی رو گفت که باهاش ازدواج میکنی همونم چند وقت بعد ا ...
حسش نصفه کار کرده🥲😂
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
آره ولی به نظرم قدرت اختیار آدم هم تاثیر داره چون اونی که حس ششم داره آینده رو برات میگه انگار همه چ ...
اوهوم اینم حرفیه چون اینده تغییر میکنه داعما🥲🥲🥲
با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌
اره همش غلطه🤧😂😂ولی روی لباسم یه تیکه متن مشکی نوشته شده
هعی از ما حس شیشم در نمیاد🥲🥲😂😂
اره همش غلطه🤧😂😂ولی روی لباسم یه تیکه متن مشکی نوشته شده
پس تیر ماهی هستی اخرین چیزیم که خوردی پفک بوده اونم چیتوز موتوریییییییییی🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺
آره منم همین حس رو دارم که تصمیمات خودمون سرنوشتمونو عوض میکنه
قطعا همینطوره🥲
پس تیر ماهی هستی اخرین چیزیم که خوردی پفک بوده اونم چیتوز موتوریییییییییی🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺
غلللللللط🤧😂
با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌