با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باربی الان یه چی از من بپرس ببینم حسم کار میکنه؟😂😂😂 توی لامصب که رو دس نداری 😂
ماه تولدم؟ آخرین چیزی ک خوردم؟ رنگ لباسم هرچی عشقت کشید بگو
با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌
خود به خودی این حسو داشتید یا کاری کردید براش؟ اون قسمت که گفتی دعا میکنم مشکل حل میشه خیلی قابلیت خ ...
اره والا ،هرچی میگفتم اتفاق میوفتاد بعدها تحقیق کردم دیدم شهود دارم خیلی قویه ،اصلا نمیدونم چکار کردم که این قابلیت هارو دارم