rha۷۶ مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2962 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 126 پست بیاین حس ششمون رو امتحان کنیمبسم اللهبارنگ لباس، ماه تولد، اخلاقیاتی، ظاهری هرچی حس کردیم ازهم دیگ بگیم 1403/05/18 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8232 اینو میگی دیگه نپرسم ول کنم اره؟😂😂 بعد باور کردی دیگه😂😂 😂😂😂اونم که گفت نتیجه رو درست نتونست بگه صرفا اطلاعاتی از زندگیم گفت که درست بود
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5826 خدا خیرت بده سوسیس ولکن مارو بیا بریم بخوابیم🤧😂 با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15559 منم اعتقادم نداشتمبعداً فهمیدم حس ششمم خیلی قویه ،به هرکس هرچیزی راجبش گفتم در زمان حال و آینده و حت ... باربی الان یه چی از من بپرس ببینم حسم کار میکنه؟😂😂😂 توی لامصب که رو دس نداری 😂 ️
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15559 خدا خیرت بده سوسیس ولکن مارو بیا بریم بخوابیم🤧😂 دلت میاد من به این خوبی خوشگلی خانمی مهربونی عسلی من نپرسم کی بپرسه🥺🥺🥺😂😂😂😂 ️
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5826 باربی الان یه چی از من بپرس ببینم حسم کار میکنه؟😂😂😂 توی لامصب که رو دس نداری 😂 ماه تولدم؟ آخرین چیزی ک خوردم؟ رنگ لباسم هرچی عشقت کشید بگو با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8232 منم اعتقادم نداشتمبعداً فهمیدم حس ششمم خیلی قویه ،به هرکس هرچیزی راجبش گفتم در زمان حال و آینده و حت ... خود به خودی این حسو داشتید یا کاری کردید براش؟ اون قسمت که گفتی دعا میکنم مشکل حل میشه خیلی قابلیت خوبیه برای منم دعا کن
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15559 😂😂😂اونم که گفت نتیجه رو درست نتونست بگه صرفا اطلاعاتی از زندگیم گفت که درست بود پس زمان حالو تونسته حس کنه 😂 ️
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5826 خود به خودی این حسو داشتید یا کاری کردید براش؟ اون قسمت که گفتی دعا میکنم مشکل حل میشه خیلی قابلیت خ ... اره والا ،هرچی میگفتم اتفاق میوفتاد بعدها تحقیق کردم دیدم شهود دارم خیلی قویه ،اصلا نمیدونم چکار کردم که این قابلیت هارو دارم با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15559 ماه تولدم؟ آخرین چیزی ک خوردم؟ رنگ لباسم هرچی عشقت کشید بگو ماه تولد اردیبهشت یا خرداد ؟ رنگ لباس نارنجی یا مشکی؟سیب خوردی یا موز؟قطعا همشونم غلطه😂😂😂 ️
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8232 پس زمان حالو تونسته حس کنه 😂 آره در مورد ازدواج بود گفت با فلان شخص نسبت فامیلی رو گفت که باهاش ازدواج میکنی همونم چند وقت بعد اومد خواستگاری ولی ازدواج نکردیم 😅
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15559 آره در مورد ازدواج بود گفت با فلان شخص نسبت فامیلی رو گفت که باهاش ازدواج میکنی همونم چند وقت بعد ا ... خخخخ😂😂😂 ️
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5546 منم اعتقادم نداشتمبعداً فهمیدم حس ششمم خیلی قویه ،به هرکس هرچیزی راجبش گفتم در زمان حال و آینده و حت ... میشه تورو خدا مال منو بگین لطفا الان کسی تو زندگی نیما هستش ؟ محدثه به نیما بگه دوسش داره چ واکنشی نشون میده؟ با هم میرن تو رابطه ؟ 🎀💸