سلام..بچه ها من تازه وارد هفته یازده شدم..شما میدونید چیا جنین رو زیبا میکنه..میدونم اول سلامتی مهمه و صالح بودن ولی اگر دختر باشه زیباییش واسم مهمه..شوهرم خیلی پوستش سبزی اگ دخترمم سبزه بشه گناه داره..
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ازالان فکر اینی که دخترت رودستت نمونه این فکرهانکن لذتش وببر
نگران این نستم رو دستم بمونه وقتی جامعه داره میره ب سمتی که فقط زیبایی مهمه میترسم فرداروز دخترم زشت بشه و تو جامعه احساس ناراحتی داشته باشه هرچند آدم اعتماد به نفسش بالا باشه اما ی جاهایی که دیگه نمیتونه سر خودشو دیگه کلاه بزاره😂😂
اره سبزه شد؛کاسنی هم میخوردم برای اینکه زردی نگیره زردی نگرفت ولی گندمی شد یعنی نه مثل باباش سبزه شده نه مثل خودم سفید موهاش هم قهوه ای شده مثل خودم ابروهاش هم مثله خودمه مابقی مثل شوهرمه
یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔