2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66446 بازدید | 120 پست
مرسی عزیزم از جوابت ❤❤

خواهش میکنم عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ازالان فکر اینی که دخترت رودستت نمونه این فکرهانکن لذتش وببر

نگران این نستم رو دستم بمونه وقتی جامعه داره میره ب سمتی که فقط زیبایی مهمه میترسم فرداروز دخترم زشت بشه و تو جامعه احساس ناراحتی داشته باشه هرچند آدم اعتماد به نفسش بالا باشه اما ی جاهایی که دیگه نمیتونه سر خودشو دیگه کلاه بزاره😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخر سبزه شد?کاسنی خوردی??چون همه میگن کاسنی عالیه

اره سبزه شد؛کاسنی هم میخوردم برای اینکه زردی نگیره زردی نگرفت ولی گندمی شد یعنی نه مثل باباش سبزه شده نه مثل خودم سفید موهاش هم قهوه ای شده مثل خودم ابروهاش هم مثله خودمه مابقی مثل شوهرمه

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
نگران این نستم رو دستم بمونه وقتی جامعه داره میره ب سمتی که فقط زیبایی مهمه میترسم فرداروز دخترم زشت ...

اینم حرفیه ولی تو به خدا بسپار .خدا وقتی خلقش میکنه تا تهشم باهاشه.متاسفانه الانم همه عملین حقم داری ولی زیاد تو فکرش نرو

عزيزم فكر نكنم چيزي اثر داشته باشه چون به ژنتيك هست .

واي خيلي مطالب قديمي ميگن انار و خربزه و گلابي و سيب رو زيبايي اثر داره كه نميدونم چند درصد درسته.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
نگران نباش تو هم حامله میشی نی نی تپل وهلویی میاری    

مرسی ان شا.. فعلا که سه روز عقب افتاده پری همینجور با استرس امدن پریودی منتظرم   دلمم خیلی گرفته  

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 

من بابام چشاش سبز مامانم قهوهای هیچ کدوممون چش رنگی نشدیم

بابام و کلا همه عموهام سفیدن ما سبزه 

پدر شوهرمم سفید الان دخترم رنگ پوستش فعلا از من و همسرم روشنتره تا بعد چ شود