2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66446 بازدید | 120 پست

ما ژن چشم رنگی داریم.مو زرد وبور داریم.پوست سفیو وسرخ داریم.قد بلند داریم.مو صاف وهم فر داریم.ژن دوقلو هم داریم..الان من قدم بلند شده۱۷۷موهام مشکی چشمهام مشکی پوستم گندمی روشن.تقریبا هیچیش بهم نرسیده که دوست داشتم.تاببینم بچه ام چی میشه.البته شوهرمم اقوامون این ژنها داره اون بوره به غیر ژن دوقلو.من خودم دارمش ژن دوقلو از طرف مادرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبایی بی انتهای پوست

بهترین روغن ها و کرم های زیبایی زنان، ضد چروک، تیرگی نواحی کشاله و زیر بغل، دور چشم، کم شدن موی صورت، درمان پرمویی، ضد لک، چاقی و لاغری، صاف و روشن شدن پوست به صورتی معجزه آسا به گونه ای که حتی دو روز بعد از استفاده همه از زیباتر شدن پوستتان ازتون سوال می کنن، کاملا گیاهی و تضمینی، فقط یکبار استفاده کنید مطمئن باشید دیگه ولش نمی کنید. بی نظیر در افزایش طراوت و جوانی پوست. با قیمتهایی بی نظیر.

برای تهیه و مشاوره با شماره ی 09903848454 تماس بگیرید. زیباییتان را بسازید و از زیبایی خود لذت ببرید و همه را به وجد آورید. تا انتها در کنار شماییم.

سلام خانوما مادرم سر خواهرم که حامله بود وی آر  برف کرد  وهر روز کاهو میخورد الان خواهرم پوستش سفید وخوشکله وچشماشم سبزه الان خواهرم  سال سوم راهنماییه حالا منم ایمان  آوردم تغذیه خیلی مهمه الان باردارم هفته پنجم هستم به نظرتون چی بخورم

استارتر آخرش پوست بچه ت چطوری شد؟؟ تذیه تاثیر داشت؟ منم شوهرم سبزه س دوست ندارم سبزه بشن

والله بدنش گندمیه..ولی صورتش ماشالاااا سفیددددددد و دستاش..

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
اصلم صورتشه خدا حفظش کنه برات کاش بچه های منم حداقل پوست صورتشون روشن شه

انشالا اول سالم و صالح باشن بعد خدا زیبایی هم عنایت کنه

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
والله بدنش گندمیه..ولی صورتش ماشالاااا سفیددددددد و دستاش..

اخی عزیزم مبارک باشه گلم ببوسش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام خانمای عزیز، متن پیام هاتون راجب زیبایی و. سبزه شدن رو خوندم ، من خودم بچه اولم و شبیه بابامم ، پوستم گندمیه و بر خلاف خواهرک ک ۲ سال کوچیکتره و پوست سفیدی هم داره ، همه میگن من خیلی قشنگ ترم ، با اینکه پوستم تیره اس ، اما هم هیکلم و هم تمام اجزای صورتم خیلی خوبن ، یبار تو حرم اقا امام رضا داشتم نماز میخوندم ، خانمی گفت ای کاش من فقط اون چشمای تو رو میداشتم 😂❤️، اما ابجیم پوستش ماشاالله سفید وموهاشم مشکیه اما تپله و صورتش معمولیه ، اصلا شبیه هم نیستیم برخلاف صداهامون 😂، خانمای گل رنگ پوست ک زیبایی رو از بین نمیبره ، مامانم همیشه بهم میگفت سبزه ی. نمکی ، چون همیشه ادا درمیاوردمو همه رو میخندوندم ، من خودم قصد دارم برای بارداری انشاالله ، و واقعا ناراحت نمیشم بچم سبزه بشه ، من کوچیک ک بودم واقعا قشنگ نبودم اما الان ۱۹ سالمه و بهم میگن ناتاشا اومد 😂😂 

دوستتون دارم ، در پناه حق 😊❤️

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
ببنید عزیزم زیبایی ژنتیکی هست چشمای خواهر زادتون ابیه چون تو ژنتیکتون بوده و به اون منتقل شده و اصلا ...

عزیزم من پدرو مادرم هردو سفیدن من و داداشمم سفید پوستین اما خواهر سبزه تیره

ماهگلم دختری ازجنس طلا