سلام..بچه ها من تازه وارد هفته یازده شدم..شما میدونید چیا جنین رو زیبا میکنه..میدونم اول سلامتی مهمه و صالح بودن ولی اگر دختر باشه زیباییش واسم مهمه..شوهرم خیلی پوستش سبزی اگ دخترمم سبزه بشه گناه داره..
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
استارتر عزیزم ببخش که تو تاپیک تو در مورد مشکل فرزندم به این دوست مون توضیح دادم گلم راضی باش
نه عزیزم..انشالا مشکلتون حل بشه
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
متاسفم عزیزم. 😔 جالبه بچه های اوتیستیک بچه های خوش قیافه ای هم هستن. یه سوال برام پیش اومده تو فامی ...
نه تا جایی که ما میدانیم ممکنه کسی بوده که دیر حرف آمده ولی خب آن موقع ها این اختلال ناشناخته بوده اختلال جدیدی نیست حتما بوده ولی آگه کسی هم بوده اكه خفیف بوده که بین خواهر و برادرش خوب شده آگه شدید هم بوده شاید تو آب انباری چیزی افتاده و فوت کرده نه ولی خب همانطور که گفتم خیلی پیچیده است قضیه این اختلال و هنوز معلوم نیست علت بعضی ها میگن ژن جهش یافته است یا جهش ژنی به اصطلاح
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ن اتفاقا کاسنی باعث تقویت اسپرم میشه و در نتیجه احتمال پسر شدن رو بالا می بره.یه پرس و حو کنی متوجه ...
من پرس و جو كردم گفتن دختر ميشه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
نه تا جایی که ما میدانیم ممکنه کسی بوده که دیر حرف آمده ولی خب آن موقع ها این اختلال ناشناخته ...
بله درباره ی اختلال و ماهیتش اطلاع دارم. میخواستم کسی که درگیر هست بگه که توی اقوام هم کسی رو داشتن یا نه.پسرتون همین کوچولوی پروفایلتونه؟ خدا حفظش کنه خیلی هم با نمک و زیباست
من هنوز نمیخوام بچه بیارم اما واقعا استرس دارم ب خدا منظور بدی ندارما اما خواهرشوهرام هیچ کدوم خوشگل ...
الان كه بچه نداري برات مهمه عزيزم
همين كه بچه رو از توشكم در ميارن ميزارن رو شكمت
همه چي فراموشت ميشه،فقط نگاه و نفس بچه ات برات مهم ميشه
انشالا هرجور كه ميخواي خدا نصيبت كنه عززيزم
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بله درباره ی اختلال و ماهیتش اطلاع دارم. میخواستم کسی که درگیر هست بگه که توی اقوام هم کسی رو داشتن ...
بله عزیزم همین عکسه خانمی لطف داری اره گفتم که بودن کسانی که تو فامیل های دور دیر به حرف آمدن و از این چیزا ولی خب واقعا علت اش نامشخص هست
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوب دیگه پس فرزندشون حق داشته چشم آبی بشه چون احتمالا هردو از لحاظ رنگ چشم هتروزیگوتن(ناخالص)درنتیجه احتمال داشت که فرزندشون چشم آبی بشه که شدن 😊 خودشون هم در اینده نه چندان دور میتونن رنگ چشمشون رو به ابی تغییر بدن