2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66446 بازدید | 120 پست
میگم اگه مرد کاسنی بخوره چه تاثیری داره روبچه؟؟؟

بچه دختر ميشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اخر سبزه شد?کاسنی خوردی??چون همه میگن کاسنی عالیه

من خالم برای پسرش همش کاسنی خورد ،پسرخالم خیلی سبزه اس،البته هم مامان هم باباش سبزه ان

فقط این کاسنی خوردن بدرد این خورد که بچه زردی نگرفت همه چیز به ژنتیک ربط داره بچه پنجا درصد کروموزوم ها رو از شما میگیره پنجاه درصد از پدرش،حالا باید ببینی کدوم ژن غالبه کدوم مغلوب،بعد کدومشون به بچه منتقل میشه ،ممکنه پدر و مادری چشماشون مثلا مشکی باشه ولی چشم بچشون سبز بشه اونا ناقل ژن سبز بودن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا برات نگهش داره چطور متوجه شدید یعنی علائم خاصی داره 

ممنون عزیزم ببین متاسفانه خیلی عجیب این اختلال میترسم بگم نگران بشید ولی میگم فقط خواهشا تا متخصص بچه ای ندیده نگران نشید کلا یک سری شون مثل پسر من از اول کلام ندارن حتی آوا سازی ندارن به چیزای چرخشی علاقه دارن حرکات تکراری دوست دارن خنده یا گریه الکی دارن بعضی هاشون حتی دیده شده تا سه سال یا بیشتر چهار سالگی کلام هم دارن کم کم کم مبشه و قطع آن دیگه خیلی دردناک تره برای خانواده حالا این علامت ها ممکنه تو هر طیف شدت کم یا زیاد باشه بعضی ها آموزش پذیر میشن بعضی ها نه بعضی ها از سر پ صدا بهم میریزن بعضی ها نه کلا خیلی پیچیده اس مثل پازل 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من خالم برای پسرش همش کاسنی خورد ،پسرخالم خیلی سبزه اس،البته هم مامان هم باباش سبزه ان فقط این کاسن ...

میشخ از من هیچ ژنی نگیر?

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

همش دلم میخاد از چشم و ابرو شبیه پدرش باشه از لب و دماغ شبیه من 

خدانکنه برعکس شه که رو دستمون میمونه 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
ممنون عزیزم ببین متاسفانه خیلی عجیب این اختلال میترسم بگم نگران بشید ولی میگم فقط خواهشا تا متخصص بچ ...

متاسفم عزیزم. 😔 جالبه بچه های اوتیستیک بچه های خوش قیافه ای هم هستن. یه سوال برام پیش اومده تو فامیل خودتون یا همسرت کسی با این اختلال یا اختلال های مشابه وجود نداشت؟

من مامانم پنج تا بچه اورده هر پنج تامون كپي پيست پدرميم😂😂😂خب بابامم خوشگله مامانمم دعا ميكرده به بابام بريم

فقط من يه مقدار با ارايشم شبيه مامانمه 

بدون ارايشم باز كپيه بابامه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
میگم اگه مرد کاسنی بخوره چه تاثیری داره روبچه؟؟؟

کاسنی یه گیاهیه ک باعث میشه کبد تصفیه بشه.اگه دقت کنی اکثر بیماری های پوستی به خاطر عیب کار کبد هستش.

اینه ک باعث میشه پوست زیبا و لطیف و شفاف بشه.البته مداومت در خوردن کاسنی توسط مرد باعث تقدیت اسپرم هم میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میشخ از من هیچ ژنی نگیر?

نه میگیره شما پنجاه درصد کروموزوم بهش میدین ولی ممکنه چیزایی باشه مه ظاهری نیست یا شما اونارو ندارین ولی از پدر یا مادرتون بهتون رسیده و شما فقط ناقل اوناهستین

استارتر عزیزم ببخش که تو تاپیک تو در مورد مشکل فرزندم به این دوست مون توضیح دادم گلم راضی باش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه دختر ميشه

واقعا.  نمیدونستم.شوهرم میخوره برافوایدش مطمئن م نمیفهمه.اذیتش کنم ببینم دختری یا پسری اون که میگه برام فرقی نمیکنه.ولی خودم میدونم پسری هستن.شوهرم چون می دونه بدم میاد کسی پسری کنه میگه فرقی نمیکنه البته اونم همه بچه ها رو دوس داره

بچه دختر ميشه

ن اتفاقا کاسنی باعث تقویت اسپرم میشه و در نتیجه احتمال پسر شدن رو بالا می بره.یه پرس و حو کنی متوجه میشی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))