2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66445 بازدید | 120 پست
سلام عزیزم کی متوجه مشکلش شدید ؟پسرتون چند وقتش بود

حدود سه سالگی عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیزم حتما تغذیه ات دقت کن میوه و سبزی جات زیاد بخور 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

زیاد امیدوار نباش من خودم بور و چشم ابی هستم شوهرم سبزه معمولی دخترم سبزه شده با اینکه هرچی گفتن بچه رو سفید میکنه خوردم افسردگی گرفتم بخاطر این موضوع

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔

من وقتی به دنیا اومدم خیلی سبزه بودم.بقیه نبودن تازه اشم خواهر سرخ وسفیده نمیگی خواهرمه.الان که بزرگ شدم کلا صورتم رنگش تغییر کرده رگ سبزگی دارم ولی روشنه وتغییرکرده.میوه و سبزیجات بخور.اب زیادبخور.قران بخون مخصوصا سوره یوسف.وکلی کارهست.رنگ چشمم ممکنه هررنگی بشه چون تو نژادتون یاقومتون هست.من الان پسرعموم رنگ چشمم سبز و خاکستری معلوم نی.چشم پدربزرگم ومادربزرگم سبز روشن خیلی خوشگله هست.من هیچی بهم نرسیده چشمام سیاه شده.خواهرام چشماشون عسلی روشن شده.راستی غذای مونده یا سرد شده مال دیروز نخور اصلا یاغذای سرد تویخچال چون باعث تیرگی پوست بچه میشه.سعی کن همه چی تازه بخوری

زیاد امیدوار نباش من خودم بور و چشم ابی هستم شوهرم سبزه معمولی دخترم سبزه شده با اینکه هرچی گفتن بچه ...

اخر سبزه شد?کاسنی خوردی??چون همه میگن کاسنی عالیه

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
عزیزم من و همسرم سفیدیم خانواده هامون سبزه ان.

واسه رنگ چشم گفتم فداتشم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چیکار کنیم بچه به باباش و عمه هاش نره؟؟😂😂😂

اصلاااا حساس نباش رو اين موضوع وگرنه به باباش و عمه اش ميره😁😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....