سلام..بچه ها من تازه وارد هفته یازده شدم..شما میدونید چیا جنین رو زیبا میکنه..میدونم اول سلامتی مهمه و صالح بودن ولی اگر دختر باشه زیباییش واسم مهمه..شوهرم خیلی پوستش سبزی اگ دخترمم سبزه بشه گناه داره..
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
من که نفهمیدم چی به چیه؟؟؟؟؟ پدر و مادر من و شوهرم و خانواده هامون همه سبزه و چشم ابرو مشکین ولی من و شوهرم بور و چشم سبز اصلا شبیه خانواده هامون نیستیم.حالا موندم بچه مون شبیه کی میشه!!!!
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میوه بخور سبزیجات بخور آب بخور تغذیه سالم داشته باش ولی هیچی سلامتی نمیشه و مهم تر سالم ماندن بعد به ...
خیلی ناراحت شدم عزیزم..مشکلش چیه
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
بنظر من تغذيه فقط ميتونه روي كيفيت پوست جنين تاثير بزاره و لاغير
بچه يا شكل باباش ميشه يا مامانش،ژنتيك مهمه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
ولی جدا سوره یوسف تاثیر داره و برای صبور بچه هم سوره والعصر چون من خودم امتحان کردم
اگر چند فرزند داشته باشین ممکنه یکیش چشم رنگی بشه و بقیه سبزه و چشم قهوه ای یا گندمی میشن
من بابام چشاش خاكستريه مامانم عسلي
ما سه تامون چشم رنگييم. دوتامون قهوه اي
بعدم عزيزم شما كه خيلي حساس بودي رو رنگ بچه ات
با يه مرد سفيد پوست ازدواج ميكردي
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اختلال نه بیماری ارتباط نمیگیرن با بقیه پ یک سری رفتارهای خاص دارن عزیزم یک طیف از خفیف تا شدید و متاسفانه معلوم نیست علت اش چیه
جیگرتوو شوخیه دیگه .منم ی پسر دارم شبیه خودمه قیافشو همه تعریف میکنن الان دختر تو راه دارم میترسم ب باباش بره .دختر زیباییش مهمتره منم قبول دارم.همسرم چشماش رنگیه فقط دوست دارم رنگ چشمش ب اون بره 😁😁