2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66389 بازدید | 120 پست
دختر خواهرم دخترش چشم ابی..در صورتی ک نه خواهرم چشم رنگی نه شوهرش...البته من چشمام سبز..ایا تغذیه رو ...

اول ژنتیک مهمه و ژن بور و چشم رنگی مغلوبه 

من خودم بور و چشم سبزم پسرم فقط موهاش طلاییه مثل خودم اما چشماش قهوه ایه مثل باباش

ولی خوبه مراعات کنی که فردا روز غصه نخوری که 

کوتاهی کردی 

سیب زیاد بخور 

بعلاوه هلو 

خربزه و به

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه به من ثابت کرده که دختر بیشتر شبیه پدرش میشه مخصوصا اگر بچه اول باشه البته نظر شخصی خودمه ها

والا دختر من دومیه ولی انگاری باباش به دنیا آووردتش  

فیییییکس همسرمه...پسرمم کپی خودمه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

ببنید عزیزم زیبایی ژنتیکی هست چشمای خواهر زادتون ابیه چون تو ژنتیکتون بوده و به اون منتقل شده و اصلا هیچی روی قیافه جنین تاثیر نداره باب مزاح عرض میکنم که مثلا پدرمادری ک قدشون اندازه سمندونه بچه قد بلندی نخواهد داشت یا پدر مادر سبزه سفید برفی ب دنیا نخواهتد اورد مکر اینکه در ژنتیک نهفته باشه

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

انشاا... صحیح و سالم 

و

اونی بشه که دوست دارید

ولی وقتی تاکید رو چیزی داری درست برعکسش میشه زیاد درگیرش نشو

خورد و خوراک هم روی زیبایی تاثیر نداره فقط باعث میشه رشد بچه بهتر باشه😚😘😍

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

فک کنم ژنتیک بیشتر تاثیر میذاره.

ولی چیزایی مثل سیب و انار و  ردغن زیتون باعث میشه پوستش شفاف و لطیف بشه.

ولی دختر سبزه چشم رنگی خیلی نازه ب نظرم.اونم چشم سبززززززز😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

میوه بخور سبزیجات بخور آب بخور تغذیه سالم داشته باش ولی هیچی سلامتی نمیشه و مهم تر سالم ماندن بعد به دنیا آمدن است عزیزم امیدوارم هیچ مادری با مشکل فرزند امتحان نشه چون خودم درگیرش هستم و فوق العاده سخته پسرم چهره زیبایی داره درست ولی ایکاش یک چهره معمولی داشت و با این اختلال درگیر نمیشد انشاءالله فرزندت را سالم پ سلامت در بغل بگیری و سالم هم بماند برات 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مم یجا خوندم که تخم دو زرده چشم بچه رو رنگی میکنه و خیلیا هم گفتن واقعا تاثیر داره .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
تجربه به من ثابت کرده که دختر بیشتر شبیه پدرش میشه مخصوصا اگر بچه اول باشه البته نظر شخصی خودمه ها

من دخترم  کپی پیس خودمه بچه اولمم هست فقط مژه ها و چیدمان دندوناش به پدرش رفته  

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
قضییه مشکوک میزنه ها😂😂

واییی نه تو رو خدا اینجوری نگو

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

ژنتیک اصل اوله ولی این خوراکی ها هم میگن اثر داره

خربزه, سیب, انار شیرین, کاهو

البته از لحظه اول لقاح تمام ژن ها معلوم میشن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)