سلام..بچه ها من تازه وارد هفته یازده شدم..شما میدونید چیا جنین رو زیبا میکنه..میدونم اول سلامتی مهمه و صالح بودن ولی اگر دختر باشه زیباییش واسم مهمه..شوهرم خیلی پوستش سبزی اگ دخترمم سبزه بشه گناه داره..
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببنید عزیزم زیبایی ژنتیکی هست چشمای خواهر زادتون ابیه چون تو ژنتیکتون بوده و به اون منتقل شده و اصلا هیچی روی قیافه جنین تاثیر نداره باب مزاح عرض میکنم که مثلا پدرمادری ک قدشون اندازه سمندونه بچه قد بلندی نخواهد داشت یا پدر مادر سبزه سفید برفی ب دنیا نخواهتد اورد مکر اینکه در ژنتیک نهفته باشه
حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔
ولی چیزایی مثل سیب و انار و ردغن زیتون باعث میشه پوستش شفاف و لطیف بشه.
ولی دختر سبزه چشم رنگی خیلی نازه ب نظرم.اونم چشم سبززززززز😍😍😍
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
میوه بخور سبزیجات بخور آب بخور تغذیه سالم داشته باش ولی هیچی سلامتی نمیشه و مهم تر سالم ماندن بعد به دنیا آمدن است عزیزم امیدوارم هیچ مادری با مشکل فرزند امتحان نشه چون خودم درگیرش هستم و فوق العاده سخته پسرم چهره زیبایی داره درست ولی ایکاش یک چهره معمولی داشت و با این اختلال درگیر نمیشد انشاءالله فرزندت را سالم پ سلامت در بغل بگیری و سالم هم بماند برات
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee