2777
2789
عنوان

حالا دارم میفهمم پول چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 48 پست

گوارا ترین زندگی رو اون کسی داره که چشمش به داشته های خودش باشه

و خودشو با پولدارتر از خودش مقایسه نکنه

این حرف که گفتم برا روحیه ی خود آدمه

خیلی ها قبول نمیکنند و تا ابد در آتش حسرت زندگی دیگران میسوزند...و زندگی اون بنده خداها هم ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره.

باید دقت هم کرد که پولدار ها اکثرا توی یک تایمی از زندگی تلاش زیادی کردند تا به اینجا برسند تا بقیه افراد خانواده یا نسل های بعدش هم از تلاش های اون شخص بهره مند بشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دررفاه کامل هستم همسرم خیانت کرده الان کارم به روانپزشک کشیده آیا با پول میتونه اعتماد منو برگردو ...

فک کن دوراز جون شوهرت بی پول بود معتاد بود میرفتی بیرون خرجه زندگیو درمی آوردی بعدم توی یه خونه ی اجاره ایه درب و داغون باید با این آدم سر میکردی که صبح تا شب دور از جون کتکت هم میزد چون پشتوانه ای نداشتی که بتونی حداقل ازش طلاق بگیری یا مثلا بچه هاتو نمیخواستی توی اون جهنم تنها بزاری...میدونی به نظرم آدم توی کاخ گریه کنه فرقه زیادی داره با اینکه توی یه خرابه زار بزنه....ولی خب غمه بزرگی داری خدا قلبتو آروم کنه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
چه جوری تحملش میکنی این خسیس رو

بدبختی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....