2777
2789
عنوان

حالا دارم میفهمم پول چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 48 پست
ما دررفاه کامل هستم همسرم خیانت کرده الان کارم به روانپزشک کشیده آیا با پول میتونه اعتماد منو برگردو ...

چرا خیانت کرده درچه حدی بود خیانت؟

من همیشه تاپیک های شما رو میبینم میگم خیلی ماشالله خوشبختید

ما دررفاه کامل هستم همسرم خیانت کرده الان کارم به روانپزشک کشیده آیا با پول میتونه اعتماد منو برگردو ...

اون دیگه خوشی زده زیر دلش،رفته مرحله ی بعدی،فقط دیگه آدم حسابش نکنی وگرنه پرو میشه،من شوهرم خیانتکار نیست ولی آدم بدیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیانت کرده درچه حدی بود خیانت؟من همیشه تاپیک های شما رو میبینم میگم خیلی ماشالله خوشبختید

دوسال پیش این اتفاق اقتاد الان خداروشکر خوبم این تاپیک هم برا یکسال پیشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پس چی میخورین؟

غذاهای معمولی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تنه لش. می گفتی نه یه پیتزا آماده بخر خودت هم نصفشو بخور به دلت نمونه

چون خودش دوس نداره نمیخره اصلا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

سلام به همه دوستان

میخوام کاری رو بهتون معرفی کنم که میتونین از توش پول در بیارین ( مجموعه ویژستار ) این کار ادمینی در تلگرام و یا در اینستاگرام هستش من خودم اول از همه باور نداشتم فکر میکردم که کلاهبردارن چون خودم قبلا از چند تا سایت ضربه خورده بودم

و پولمو خورده بودن ولی ویژستار که میخوام بهتون معرفی کنم مطمئن باشین میتونین از توش پول دربیارین و برای این کار ۲۹۸ هزار تومان پول ازم گرفته بودن برای اموزش اولش نمیخواستم بهشون اعتماد کنم ولی خب چون یکی از دوستام بهم این سایتو معرفی کرده بود بهشون اعتماد کردم و خدا را شکر الان آخر هر هفته دارم سه میلیون در میارم و تازه هنوز اول راهم میخواستم به شما دوستان عزیزم این سایتو معرفی کنم اگر اطلاعات بیشتری خواستین لطفاً به آیدی زیر در تلگرام پیام بدین

@Fatima2006r

پس چی تازه فهمیدی ..من امروز بعد دوسال به شوهرم گفتم دلم پیتزا میخواد گفت دلت غلط کردبرم پنیرپیتزا و ...

چه جوری تحملش میکنی این خسیس رو

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

متاسفانه پول همه چیزه همه چیز

بعد سلامتی فقط پول

بیمارم باشی بی پول باشی...

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ولی این برا خانم ک فقیر باشه هم ممکن پیش بیااد ولی اون دیگه بجز درد خیانت درد بیپولی و بی کسی که جایی نمیتونه بره رو هم باید تحمل کنه پس واقعا درد با درد فرق داره

دندان الان مثل جون آدم شده.من مادرم دندون های بالاش قابل نگهداری نبود. برای ایمپلنت کامل گفتن 270 میلیون. تازه مثلاً قیمت مناسب. دیگه کم کم موندن آدم توی این دنیا توجیه نداره