2777
2789
عنوان

باشگاه

67 بازدید | 9 پست

سلام بچه‌ها یه سوالی می‌خوام ازتون بپرسم چون خصوصی روم نمیشه از دوستام یا خانواده بپرسم میخواستم بدونم که من خیلی دلم میخواد باشگاه برم و میخواستم از هفته دیگه شروع کنم ولی شنیدم با باشگاه رفتن سینه ها آب میشن و جز پروتز راه چاره ای نداره میخواستم بدونم واسه جلوگیری ازش چیکار کنم و یا راهی واسه افزایش حجم وجود داره به غیر از پروتز؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

بافت سینه از چربیه

یعنی هرچی شما وزن کم کنی سینه هم کوچک تر میشه

ولی نه با یکی دو کیلو

به احتمال ۹۹ درصد هم قراره بری باشگاه بدنسازی

پس خیالت راحت باشه که کوچک نمیشه

عزیزمبافت سینه از چربیهیعنی هرچی شما وزن کم کنی سینه هم کوچک تر میشهولی نه با یکی دو کیلوبه احتمال ۹ ...

نمی‌دونم می‌خوام برم بدنسازی یا نه چون من وزنم زیاده می‌خوام وزن کم کنم شنیدم با بدنسازی بدنمون مثل مردا میشه . اگر وزن بخوام زیاد کم کنم چطوری جلوگیری کنم از کوچیک شدن؟

نمی‌دونم می‌خوام برم بدنسازی یا نه چون من وزنم زیاده می‌خوام وزن کم کنم شنیدم با بدنسازی بدنمون مثل ...

راه خاصی نیست

فقط کاهش وزنتون اروم و مداوم باشه 

ممکنه که کاهش وزن شدید تاثیر بیشتر روش بذاره

ولی در کل برای کوچیک شدنش راه فراری نیست

نمیدونم این چه تفکر غلطیه که همه خانم ها

نسبت به بدنسازی دارن

بدن مردا و زنا از نظر فیزولوژیک با هم خیلی تفاوت ها دارن

یکی از مهم ترین تفاوت هاشون مربوط به تولید هورمونی به اسم تستسترونه

که مهم ترین هورمون برای پرورش عضلات میشه

ما خانم ها هم این هورمون رو داریم ولی مقدار نسبت به مردا خیلییی کمتره

پس اگه بخوایم هم نمیتونیم عضلات کاملا برجسته و بزرگی داشته باشیم

پس اگه شما بخوای هم بدنتون به اصطلاح مردونه نمیشه

مگر اینکه هورمون تراپی انجام بدید

من بیشتر از ۵ ساله که حرفه ای بدنسازی کار میکنم و اصلا هم بدنم به اصطلاح شما مردونه نشده😁💙

راه خاصی نیستفقط کاهش وزنتون اروم و مداوم باشه ممکنه که کاهش وزن شدید تاثیر بیشتر روش بذارهولی در کل ...

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون 

یعنی بدن از حالت ظریف بودن خارج نمیشه؟

بعد یه سوال عزیزم با بدنسازی وزن هم میشه کم کرد

اره میشه

ولی در حد یکی دو کیلو

اگه اضافه وزن شدید دارید در حد ۵ تا ۱۰ کیلو رشته فیتنس گزینه مناسب تریه

چون حرکاتی که محرک هوازی داشته باشه رو بیشتر داره و در عین حال عضله سازی میشه یا به اصطلاح بدنتون فرم هم میگیره