2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمه چیه بابا😉 فقط شله مشهدی😋😋

اخ نگو نگووووو..😅😅

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
قیمه چیه بابا😉 فقط شله مشهدی😋😋

پری این شله مشهدیا چیه؟؟با چی درست میشه؟؟؟من یه دوست مشهدی داشتم هی میگفت ما شله داریم میگفتم شله زرد میگفت ن شله شله.حالا چی هست.

شله شله شله شله.

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
پری این شله مشهدیا چیه؟؟با چی درست میشه؟؟؟من یه دوست مشهدی داشتم هی میگفت ما شله داریم میگفتم شله زر ...

تا نخوری نمیفهمی چیه😀

یه چیزی تو مایه های حلیم😋😋😋

ولی خوشمزه تر

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟
پری این شله مشهدیا چیه؟؟با چی درست میشه؟؟؟من یه دوست مشهدی داشتم هی میگفت ما شله داریم میگفتم شله زر ...

منم مشهدی ام... مثه بقیه شله هاس... ولی کلا اسم دراورده....

ولی اخ خیلی خوشمزززه س... شله شله شله شله 

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
تا نخوری نمیفهمی چیه😀 یه چیزی تو مایه های حلیم😋😋😋 ولی خوشمزه تر

سلام.یک سال سبزوار زندگی کردم یکیشون یه کاسه شله ندادن دستم.بعد اسم ما اصفهانیا بد در رفته😒

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.