2777
2789
کیک تولدم ..۵روز پیش

هوس کردم.تو رژیمم هستم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه که نمیشه درست کرد اگرم بشه خوب نمیشه فقط تو ایام محرم دیگهای شله برپا میشه چون مال امام ح ...

اهان پس مثل حلیم باید زیادباشه.اوکی گرفتم مرسی عزیزم.😘😘😘😘

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد
میزنم گوگل جونم بهم بگه.😂😂😂😂

گوگلم دولوغ میگه...فقط مایااااااد دالیمممممم😂😂😂

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
سلام.یک سال سبزوار زندگی کردم یکیشون یه کاسه شله ندادن دستم.بعد اسم ما اصفهانیا بد در رفته😒

کاسه شله رو که نمیدن دست آدم😀

باید خودت بری تو مجالس بخوری

اگه زیاد اومد بعد میارن درِ خونه ها

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟
هوس کردم.تو رژیمم هستم

آخی ببخشید ...خودمم رژیمم خواهر ...😂😂

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
کاسه شله رو که نمیدن دست آدم😀 باید خودت بری تو مجالس بخوری اگه زیاد اومد بعد میارن درِ خونه ها

سرش دعواش... به درخونه ها نمیرسه والا😐

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
کاسه شله رو که نمیدن دست آدم😀 باید خودت بری تو مجالس بخوری اگه زیاد اومد بعد میارن درِ خونه ها

5 سالم بود.هرجا می خواستیم با مامان بریم می ترسیدم گم بشم.خاک بر سرم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
اصلا پامیشم میام مشهد شله میخورم برمیگردم😜😜😜

پس الان نیا عاشورا تاسوعا بیا قششششنگ سیرشله بشی...😜😜😜😜

پس الان نیا عاشورا تاسوعا بیا قششششنگ سیرشله بشی...😜😜😜😜

اره همون عاشورا میام همه خونه شما میام هم پری هم اون دوستم .تازه قابلمه ام میارم با خودم میبرم😁😁😁😁😁

اگر تکیه گاهت خدا باشد زمین نخواهی خورد