2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بخاطر چادر خودکشی کنه

590 بازدید | 47 پست

۲۴ سالشه همسنیم 

خانوادش متعصب و سنتی هستن نمیتونم بگم مذهبی چون بابای خودمم خیلی مذهبیه اما ادم حسابی ...

یادمه از قدیما بیرون ک ک میرفتیم چادر همیشه تو کیفش بود تا موقع برگشتن سرش کنه☹ تو کوچه در می اورد .

میگه دوست دارم یکم ازاد بشم جوری که دلم میخواد زندگی کنم ، فقط این ی تیکه پارچه رو بردارم و مانتوی معمولی بپوشم.

امروز میگفت دیگه زندگی کردن نمیخوام 

گفتم من زنگ میزنم به مامانت صحبت کنم بالاخره ادم ۲۴ که بچه نیست ادم سره چادر قید زندگیو میزنه؟؟؟

به مادرش بگو تا کار دست خودش نداده

بلکه دلشون به رحم‌اومد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چادر نیست

وقتی نمیذارن چادر دربیاره پوشش خودشو نمیتونه انتخاب کنه ازادی عمل نداره اختیار خودشو نداره استقلال نداره صدتا محدودیت دیگم پشت بند این داره

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

ببین آخه از نظر تو یه تیکه پارچه به نظر میاد

با این حجم از تعصبی بودن احتمالا اون تو کل زندگیش اختیار خاصی نداره محدوده

مسئله اون چادر سر کردن یا نکردن نیست مسئله نداشتن اختیار و قدرت تصمیم گیری تو زندگی خودشه

البته نمیگم خودکشی مجازه

منظورم اینه میتونه تاثیر زیادی رو زندگیش داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بخاطر چادر نیس عزیزم

تحت کنترل شدیده 

باید دلو بزنه به دریا و جلوشون وایسه تا برای خودش زندگی کنه

و حتما هم استقلال مالی داشته باشه

نمیشه که خرجیشو از اونا بگیره بعدم پروبازی دربیاره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یه بار باید بشینه منطقی حرف بزنه ، بره پیش مشاور جلوی باباش بگه این اجباری چادر سر کردن منطقی نیست

خیلی بی سواد و بیشعورن 

این چیزا حالیشون نیست

مثلا بابای خودم اخر مذهبی بودنه اما منطق حالیشه

اینا نمیدونم چطوری حرف بزنم دربارشون

بخاطر چادر نیس عزیزمتحت کنترل شدیده باید دلو بزنه به دریا و جلوشون وایسه تا برای خودش زندگی کنهو حتم ...

دبیره عزیزم

درامدش کفاف مستقلی نمیده چیکار کنه بدبخت