ببین ناخنهاتو که اگر نماز میخونی نه کار به نظر من اعوذ بالله شوهر که خدا نیستش شما بخوای تحت امر اون باشی اون تعیین تکلیف کنه دین یعنی چی ولی میتونی ناخناتو تقویت کننده بزنی بلند کنی خیلی خوشگل نگهشون داری در مورد رنگ مو هم اگر دوست داری رنگ مو آره چرا که نه مش کن هایلایت کن خیلی هم خوشگل میشی مژه هم فکر نمیکنم به وضو ربطی داشته باشه چون مژه خیلی از ریشه فاصلهدار کاشت میشه باز هم بپرس
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
و اینکه حالا که شوهرتون شروع کرده به شما داره یه سری چیزها رو میگه شمام بهش یه سری چیزها رو گوشزد بکنید مثلاً بهش بگید همه این آدمایی که تو کوچه خیابون میبینی ۹۰ درصدشون میرن باشگاه و خیلی خوشتیپ و خوش استایلن تو هم برو یا اگر کچله بهش بگید مو بکاره یا اگر خیلی به پوششش اهمیت نمیده خیلی رک بهش بگید بگید تو اصلاً خوشتیپ نیستی آدمای خوشتیپ من بیرون میبینم خیلی خوش تیپن و فلانن و اینا وقتی اون شروع کرده به شما یه سری چیزا رو داره میگه شما هم به نظر من باید بگید که فکر نکنه خبریه هوا ورش داره
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
منی که دوستدارم شوهرم اینجوری باشه ونیست میخام جدابشم ازش
ای بابا.. شوهرمن اول شغلش تو بر و بیابون بود. اونجا اصلا ادم نمیدید ازاین چیزا سردرنمیاورد. نمیذاشت چادرو کنار بزارم. حالا کارش ب جایی رسیده بهم میگ فلان لباسو بپوش. زمین تا اسمون فرق کرده اما چ فایده ک دیگ من اون ادم سابق نیستم و حس و حال هیچ کدوم ازاین کارارو ندارم.