2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

1683 بازدید | 35 پست

میگه ناخن بکار.. برو کل بدنت لیزر کن و فلان... من ناخن دوس دارم ولی خب نمازمو چیکارکنم.  میگ تو بدون وضو نماز بخون.. دینی ک بخواد بخاطر وضو از بین بره همون بهتر بره... انگار داره هوایی میشه قبلا اینطوری نبود از وقتی سوپرمارکت زدیم. اینطوری شده.. ی روز میگ فلان رنگو بزار فلان لباسو بپوش 😑منم الان افسردگی دارم اصلا حوصله این کارا ندارم.. قبلا ک. علاقه داشتم نمیزاشت هیچ کاری کنم حالا ک خودش میخواد من دیگ حسی ندارم.. میگ ب خودت نمیرسی راضی نیستم. بخدا کار خونه و بچه داری دیگ جون نمیذاره برام. شب ک میاد خونه ب زور سرپام 😑😥

خب کاری که دوست داره انجام بدم تغییرکردن خیلی خوبه،شماهم بگومثلااین استایلتودوست ندارم 

•بی بی میگفت خداروچه دیدی شایدشد،گفتم بی بی داره نامزدمیکنه،دوباره گفت خداروچه دیدی...!•

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم دوس داره توم بخودت برس چشش میفته بقیه اینم میخاد

کاشت ناخون سه هفته یبار چقد وقتتو میکیره با رنگ مو بچه هاتو بزار پیش اون با ارایشگر هماهنگ کن وقتای که اون هست برو

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

شوهر منم مغازه داره انقد داف و خوشگل میان مغازه اونا رو میبینن بعد از ما میخوان اینکارارو کنیم

من خیلی به خودم میرسم ولی خب شوهرم خیلی دوس داره ناخن بکارم ولی صدف ناخنم خیلییییی کوچیک و نازکه نمیشه بکارم

بهش میگم تو داری منو با زنای بیرون مقایسه میکنی میگ نه اینطور نیس

:):)     :)              

ببین ناخن‌هاتو که اگر نماز می‌خونی نه کار به نظر من اعوذ بالله شوهر که خدا نیستش شما بخوای تحت امر اون باشی اون تعیین تکلیف کنه دین یعنی چی ولی می‌تونی ناخناتو تقویت کننده بزنی بلند کنی خیلی خوشگل نگهشون داری در مورد رنگ مو هم اگر دوست داری رنگ مو آره چرا که نه مش کن هایلایت کن خیلی هم خوشگل میشی مژه هم فکر نمی‌کنم به وضو ربطی داشته باشه چون مژه خیلی از ریشه فاصله‌دار کاشت می‌شه باز هم بپرس

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

و اینکه حالا که شوهرتون شروع کرده به شما داره یه سری چیزها رو میگه شمام بهش یه سری چیزها رو گوشزد بکنید مثلاً بهش بگید همه این آدمایی که تو کوچه خیابون می‌بینی ۹۰ درصدشون میرن باشگاه و خیلی خوشتیپ و خوش استایلن تو هم برو یا اگر کچله بهش بگید مو بکاره یا اگر خیلی به پوششش اهمیت نمیده خیلی رک بهش بگید بگید تو اصلاً خوشتیپ نیستی آدمای خوشتیپ من بیرون می‌بینم خیلی خوش تیپن و فلانن و اینا وقتی اون شروع کرده به شما یه سری چیزا رو داره میگه شما هم به نظر من باید بگید که فکر نکنه خبریه هوا ورش داره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

منی که دوستدارم شوهرم اینجوری باشه ونیست میخام جدابشم ازش

ای بابا.. شوهرمن اول شغلش تو بر و بیابون بود. اونجا اصلا ادم نمیدید ازاین چیزا سردرنمیاورد. نمیذاشت چادرو کنار بزارم. حالا کارش ب جایی رسیده بهم میگ فلان لباسو بپوش. زمین تا اسمون فرق کرده اما چ فایده ک دیگ من اون ادم سابق نیستم و حس و حال هیچ کدوم ازاین کارارو ندارم. 

لیزر که ماهی یک ساعت وقت میگیره حتما برو 

کارهای زیبایی بیشتر انجام بده 

موهاتو یه مدل جدید بزن رنگ کن مژه بذار و ... 

به خودت برس 

لباس هاتو تغییر بده مدل های که تا حالا نپوشیدی بپوش