2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 35 پست
و اینکه حالا که شوهرتون شروع کرده به شما داره یه سری چیزها رو میگه شمام بهش یه سری چیزها رو گوشزد بک ...

قبلا این کارو کردم.  هم خوش قیافس. هم خوش تیپ.. فقد موهای جلوی سرش ریخته ک اونم میگ میخام بکارم. بااینکه اهل ورزش نیست اندام خوبی داره طوری ک هرر لباسی با هررنگی بهش میاد😥لباس پوشیدنش افتضاح بود. الان ست کردن و لباس پوشیدنو یادش دادم. خودشم هرچی بخواد بپوشه یا بخره ازم  میپرسه و تاحدودی یاد گرفته. انگار جامون عوض شده🤦‍♀️

قبلا این کارو کردم. هم خوش قیافس. هم خوش تیپ.. فقد موهای جلوی سرش ریخته ک اونم میگ میخام بکارم. باا ...

ببین شوهر من ده ساله باشگاه می‌ره بازم از خودش ناراضی میگه باید بهتر بشم شوهرم تو آخه خوب خوب نیست که 

😁😁😁

بعدشم کچل باشه اصلاً قابل نگاه کردن نیست حقیقتاً کچل فقط چند تا آدم هستم تو دنیا که خوشتیپن یکی امیر آقایی یکی شوهر تو امیر آقای جیسون استاتهام که نیست 

اعتماد به نفستو ببر بالا

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین شوهر من ده ساله باشگاه می‌ره بازم از خودش ناراضی میگه باید بهتر بشم شوهرم تو آخه خوب خوب نیست ک ...

بابا کچل اون مدلی ک نیست بدبخت😂یه کم جلوی موهاش ریخته فقط😂

بابا کچل اون مدلی ک نیست بدبخت😂یه کم جلوی موهاش ریخته فقط😂

ل کچل دیگه چه جلو چه پشت چه وسط 

تازه جلو که بد تره

میشه عین نوزاد تازه متولد شده 

پشت کله مو داره جلو عین خربزه است 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ای بابا.. شوهرمن اول شغلش تو بر و بیابون بود. اونجا اصلا ادم نمیدید ازاین چیزا سردرنمیاورد. نمیذاشت ...

رنگ مو و مش که‌ کاری نداره. انجام بده. ولی بهش بگو که مژه و ناخن دوست ندارم. براش تو خونه لباسهایی که میخاد رو بپوش. یه کم به دلش راه بیا ببینه که دل اون برات مهمه. لیزر که خیلی خوبه انجام بده. 

باورم نمیشه بعضیا هنوز لیزر نکردن من از سال ۹۶ لیزر میکردم چرا دل و دماغ نذاری حتما باید بلایی خدا ن ...

حوصلشو ندارم. نمیدونم چرا دل و دماغ هیچ کاری ندارم

خب نکن ولی پس فردا بره دنبال همچین زنی دیه دیره جلوشو بگیری

دوستم به خودش خیلی میرسه دماغ عملی و لبشو ژل زده همیشه ست میپوشه اما محبت کلامی صفر بود میگفت پرو میشه

بعد شوهرش خیانت کرد

حالا میگه کاش تا جایی که میتونستم محبت میکردم که الان ی ذره ام خودمو مقصر ندونم و خودخوری نکنم