2777
2789
عنوان

نمردیم و مخ زنی مرد متاهل هم دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا چی میصد الان این کِیس دستِ من بود اسکرین شاتشو برای زنش میفرستادم دلم خنک میشد 😖😖😖😖

میتونستم از پیجش بگردم شاید پیدا میکردم ولی گناه داشت زنش حتما میشناسه شوهرشو بیفایدس

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
میتونستم از پیجش بگردم شاید پیدا میکردم ولی گناه داشت زنش حتما میشناسه شوهرشو بیفایدس

نه به خدا لطف بزرگی در حق اون زن میکنی 

به خدا گاهی این کارا هم یه لطف بزرگ در حق یه بنده خداست

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ای خدا چی میصد الان این کِیس دستِ من بود اسکرین شاتشو برای زنش میفرستادم دلم خنک میشد 😖😖😖😖

مطمئن باش زنش میدونه شرایط طلاق نداره اولین نفری که میفهمه مردش داره خیانت میکنه زنشه شک نکن اگه دلت با این چیزا خنک میشه بکن هیچ دردی دوا نمیشه فقط حال زنش یکم بد میشه فردا ادامه زندگیشو میده چون چاره ای نداره 

مطمئن باش زنش میدونه شرایط طلاق نداره اولین نفری که میفهمه مردش داره خیانت میکنه زنشه شک نکن اگه دلت ...

حداقل که یکم مرده رو قهوه ای میکنه

حداقل به خانواده مرده میگه پسرتون هیچ پخی نیست

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
حداقل که یکم مرده رو قهوه ای میکنهحداقل به خانواده مرده میگه پسرتون هیچ پخی نیست

دور و اطرافت ندیدی! همه میدونن چه بچه ای بزرگ کردن هیچ تاثیری نداره طرف ذاتش گوهه براش فرقی نداره کسی بدونه تازه بعضیاشون احساس غرور میکنن که دخترا واسشون صف کشیدن