2777
2789
عنوان

نمردیم و مخ زنی مرد متاهل هم دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 47 پست
اسی آفرین بهترین کارو کردی مطمئن باش خدا این حرکت قشنگتو دیده یه جایی بهت حال میده میگی خدایا شکرت

والا مگه خرابم برم با مرد متاهل اون اگه ادم بود به زنش خیانت نمیکرد من ازش ۱۲سال کوچیکتر بودم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
دور و اطرافت ندیدی! همه میدونن چه بچه ای بزرگ کردن هیچ تاثیری نداره طرف ذاتش گوهه براش فرقی نداره کس ...

خدا نسلشونو برداره

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اتفاقا میخوام اینکار رو بکنم‌نظر شما چیه

به نظرم این حق الناسه که یکی با اینکه متاهله به آدم پیشنهاد بده و تو از زنش پنهون کنی

حتی اگر زن اون آدم هم بهت توهین کرد ولی باید بهش گفت

به نظرم این حق الناسه که یکی با اینکه متاهله به آدم پیشنهاد بده و تو از زنش پنهون کنیحتی اگر زن اون ...

این طرف ۵ ساله با من بوده بعدش رفته یه ماهه ازدواج کرده دوباره برگشته بود که تو رو دوس دارم ولی باهام سرد شده بود و منم به پول دکتر نیاز داشتم  گفت نمیدم هر کار میخوای بکن منم رفتم خونه دختره رو میدا کردم با شماره پدرش اونم مرد هم تهدید کردم که میگم  گفته بگو برا تو بد میشه

این طرف ۵ ساله با من بوده بعدش رفته یه ماهه ازدواج کرده دوباره برگشته بود که تو رو دوس دارم ولی باها ...

یعنی الان که متاهل شده بازم بهت پیام میده و ول کن نیست یا فقط تو مجردیش؟

بعد متاهلی هم اومد خونم گفت عشق من تویی منم گفتم تاوان باید بدی ها اومدی گفت میدم منم بعدش پول خواست ...

اگه پول میداد نمیگفتی؟

به نظرم اسکرین شات پیاماش و تماساشو برای دختره بفرست بگو حواستو بیشتر جمع کن

پس حتما بهش بگو

۵ ساله نزاشته کسی دورو برم بیاد همه رو فراری داده الان یهویی بلاک کرده دیدم تو استوریاش پیوندتان مبارک گذاشته شوکه شدما  مگه میزارم بره اونجوری بزار دختره هم بدونه چه عوضی هست که نه تنها با من که مچشو با چندتا زن هم گرفتم

۵ ساله نزاشته کسی دورو برم بیاد همه رو فراری داده الان یهویی بلاک کرده دیدم تو استوریاش پیوندتان مبا ...

دستشو رو کن برای دختره 

دختره اگه عاقل باشه میفهمه با کی طرفه اگرم نه که خدا به فریادش برسه 🤦‍♂️