67الهه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 47 عنوان قرص کمر 92 بازدید | 6 پست سلام مامانا من تازه سقط کردم تو ۹ هفته الان قرص کمر گرفتم حالا چجوری استفاده کنم؟ 1403/05/17 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 از عطاری گرفتین؟ همون قرصایی که پوست قهوهای دارن و میگید؟ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 از عطاری گرفتین؟ همون قرصایی که پوست قهوهای دارن منظورتونه؟ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 از عطاری گرفتین؟ همون قرصایی که پوست قهوهای دارن منظورتونه؟ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
67الهه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 47 از عطاری گرفتین؟ همون قرصایی که پوست قهوهای دارن منظورتونه؟ سلام بله از عطاری گرفتم
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 سلام بله از عطاری گرفتم قرص بگیرید رو حرارت گاز؛ پوستش که داغ بشع؛تَرک میخوره؛فقط مواظب باشین؛ نسوزه؛ بعدش پوستش رو بشکنید.مغز سفیدی داره؛ اونو آسیاب کنید با نبات؛ و یه قاشق غذا خوری سر خالی با آب بخورین؛ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 قرص بگیرید رو حرارت گاز؛ پوستش که داغ بشع؛تَرک میخوره؛فقط مواظب باشین؛ نسوزه؛ بعدش پوستش رو بشکنید.م ... اگه کاچی درست میکنید؛ تو کاچی هم میتونید بریزید. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6267 از عطاری گرفتین؟ همون قرصایی که پوست قهوهای دارن منظورتونه؟ سایت قاطی کرده؛ الان دیدم؛ کامنت من سه بار ارسال شده.عذر خواهم. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
67الهه مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 47 سایت قاطی کرده؛ الان دیدم؛ کامنت من سه بار ارسال شده.عذر خواهم. مممنونم گلم از پاسخگویی