2789

من یهویی سزارین اورژانسی شدم ولی بنظرم راحتتر از درد طبیعی بود. بعدش به لطف شیاف دیکلوفناک دردی نداشت. در کل از خود زایمان راضی بودم اما فکر میکنم داروبیهوشیا روم اثر گذاشته چون ازبعد زایمان نفس تنگی گرفتم دکتر گفت عوارض بیهوشیه راست و دروغشو نمیدونم

الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدرمیترسم ک میخوام بی هوشی رو انتخاب کنم

بی حسی خیلی بهتره مخصوصا اون لحظه که نی نی به دنیا میاد و میارن میزارن رو سینه مادر واقعا حس بی نظیریه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
من انقدرمیترسم ک میخوام بی هوشی رو انتخاب کنم

ترس که نداره،اصبا تو که تو اتاق عمل چیزی نمیبینی،یه پارچه میکشن جلو چشمت،اصلا نمیفهمی دارن چیکار میکنن

هرکجا لرزیدی،از سفر ترسیدی،فقط آهسته بگو: من خدا را دارم
بی حسی خیلی بهتره مخصوصا اون لحظه که نی نی به دنیا میاد و میارن میزارن رو سینه مادر واقعا حس بی نظیر ...

سزارین چندتابخیه میخوری

When every where  was dark💗I saw the color of your love
بی حسی در اینده های دوووور ممکنه باعث ایجاد کمر درد بشه که البته اگه پزشک و کادر بیمارستان خوب باشن ...

فک کنم در کل سزارین بهتر باشه

سزارین چندتابخیه میخوری

برای من جاش هم خیلی کوچیکه هم طوری بخیه میزنن معلوم نیست چندتاست تا ده روزم جذب بدنت میشه و به مرور جاش کم رنگ میشه دیگه بستگی به دکترت و تیم اتاق عملت داره این چیزا

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

من سر دوتا بچم اصلا نپرسیدن الان اکثرا بحسی رو انجام میدن خیلیم خوبه ببین جو اتاق عمل اینقدر عالیه که استرستو کم میکنه من سر زایان دومم پرسنل اتاق عمل بحث استیجو میکردن اصلا اصلا ترسی نداره یه روزو بهت معرفی میکنن با پای خودت میری بیمارستان اماده میشی و بعدش عمل و اومدن نی نی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من سر دوتا بچم اصلا نپرسیدن الان اکثرا بحسی رو انجام میدن خیلیم خوبه ببین جو اتاق عمل اینقدر عالیه ک ...

مرسی عزیزم من تو انتخاب طبیعی با یز گیر کرده لودم از هر دوش میترسم ولی فک کنم سز بهتر باشه

چ طبیعی چه سزارین درد داره بالاخره زایمانه و یه بچه سه کیلویی باید از یه جایی بیاد بیرون. ولی انقد شیرینه باور کن ک اصن دردشو یجوری دا بهت صبرشو میده که خودتم تعجب میکنی. من انقد تو درد کشیدن لوس و ننر بودم اما تو زایمان احساس قوی بودن بهم دست داده بود نمیگم درد نداشتم اما اصلا غیر قابل تحمل نبود. بعد از ده روز دیگه عادی میشه همه چیز . فقط بهتره کسی بیاد کمکت تا استراحت کنی و بخوابی 

الهی به امید خودت...