2789

من دوتا زایمان طبیعی داشتم.برا اولی یازده ساعت درد برا دومی پنج ساعت .خیلی خیلی هم خوش اخلاق و مسئول بودن تا سه روز هم مرتب بخاطر حساسیت خودم میرفتم بیمارستان چک میکردن بخیه هامو.واقعا راضی ام ازشون خدا اجرشون بده

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم....

نترس عزیزم اصلا ترس نداره من هیچ دردی بعدش نداشتم همون شب هم حرکت کردم اصلا هم جای بخیم پیدا نیست دوستم زایمان طبیعی کرد تا 2 هفته دادش به هوا بود اصلا ننیتونست بشینه دستشویی بره بنده خدا یبوست شده بود عین درد زایمان جیغ میزد.

دکتر قلب و بیهوشی قبل از عمل میان چکت میکنن به اونا باید بگی چی میخوای  من بی حسی از کمر بودم تو اتاق عمل هم کاملا هوشیاردکتر باهام حرفم میزد وقتی بچه رو میگیرن از شکمت یهو احساس میکنی یه چی از دلت کندن دراوردن اون حس خیلی قشنگه خوشحالم که هوشیار بودم و اون حس و تجربه کردم نگران نباش توکل به خدا کن سوره انشقاق بخون و ائه الکرسی خودتو و نی نی و بسپار به خدا هیچ اتفاقی نمی افته.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم من تو انتخاب طبیعی با یز گیر کرده لودم از هر دوش میترسم ولی فک کنم سز بهتر باشه

سزارین بهتره حداقل مطمئنی اتفاقی واسه نی تیت نمی افته سالم درش میارن من تو 40 هفته سزارین شدم سر پسرم اصلا تو لگن نیومده بود خودم طبیعی میخواستم مامای خصوصی هم داشتم کلی اصرار که تو میتونی طبیعی زایمان کنی میتونی.آخرین بار که دکتر معاینم کرد کفت اصلا سرش تو لگن نیومده احتمال تنگی لگن برات میدم مامای خصوصیم میگفت نه واسع خودش میگه تا 41هفته هم میتونی دکترم خدا عمرش و زباد کنه خیلی مسیول بود به منشیش گفت به من زنگ بزنه بگه همین امروز برو بخواب بجه رو بگیرم گفت اگه القای زایمانت هم کنم اتفاقی نمی افته لگنت تنگه.خدا عمرش بده من فروا صبحش رفتم بستری شدم ساعت 9 سزارینم کرد تو اتاق عمل فقط به لحظه سرم داد زد میخواستی بچه به این خوشگلی و به کشتن بدی 2روز پیش بهت گفتم بیا بچه رو بگیرم پسرم موکونوئید دفع کرده بود بعضی وقتا میگم خدا لعنت کنه مامای خصوصیمو نزدیک بود بچمو زبونم لال ....

سونوی هفته های آخر دقیق نیست به من وزن بچه رو 3400 گفته بود ولی پسرم ماشالله 4 کیلو بود و دور سرش 36 از لگن من خیای بزرگتر بود.ریسک نکن عزیزز من .

من تا قبلش همه رو به زایمان طبیعی سفارش میکردم ولی بعد ازین اتفاق به همه میگم برین سزارین حداقل مطمئنین بچتو سالم میدن بغلت.حالا درسته خیلی ها زایمان طبیعیه خوبی داشتن ولی من که دیگه چشام ترسیدن.

منم سزارین شدم با بی حسی فقط وقتی اثر آمپول رفت انگار اره گذاشته بودن زیر دلم    وای اون لحظه که پسرمو گذاشتن رو سینم بهترین لحظه زندگیم بود از خوشحالی هق هق میزدم

زندگی به من آموخت ؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست .